Počasí dnes15 °C, zítra20 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Luxus i pohodlí. Apartmány v Residence Mariánská nabízí ubytování v centru Českých Budějovic

PR článek

Ubytování na noc nebo několik let? V prostorách Residence Mariánská vznikly nové apartmány, které mohou hosté využít pro rodinné i pracovní pobyty. Kompletně vybavené bydlení se nachází jen pár kroků od historického centra Českých Budějovic.

Hotelový řetězec Residence Hotels se rozrostl o další novou residenci – Residence Mariánská České Budějovice.

Pětapadesát moderních apartmánů je možné pronajmout na krátkodobé i dlouhodobé pronájmy. Nově zrekonstruovaný multifunkční komplex se nachází v centru Českých Budějovic na rohu Pražské a Husovy Třídy. Uvnitř objektu je k dispozici monitorované parkování se 160 parkovacími místy. To vše jen pět minut pěšky od historického náměstí Českých Budějovic.

Všechny apartmány jsou samostatně navrženy bytovým architektem. Každý z nich má tak své kouzlo. To umocňuje i historická atmosféra areálu, který se nachází jen pár minut chůze od hlavního náměstí v srdci centra města. 

Bezkonkurenční poměr kvality a ceny

Kromě moderního vzhledu nabízí apartmány také komfort. Všechny jsou již kompletně vybaveny a pohodlí poskytnou nejen těm, kteří na jih Čech míří za služební cestou. Ti i všichni ostatní se budou v Residenci Mariánská cítit jako doma. 

Komplex láká na různé varianty ubytování od praktických studií až po luxusní šestilůžkové apartmány Deluxe za bezkonkurenční poměr kvality a ceny bydlení. K dispozici jsou například dvoulůžkový apartmán s mezonetem, čtyřlůžkový apartmán či dvoulůžkové studio s přistýlkou a další alternativy. V celém objektu vzniklo 55 luxusních apartmánů. Snídani si mohou ubytovaní dopřát v sesterské Residenci U Černé věže a partnerské Restauraci Naše Farma. 

Nové apartmány a lokalita, kde se nachází, zahrnují i další výhody. Patří mezi ně doplňkové služby, jako jsou úklid či praní, rychlé Wi-Fi pokrytí či možnost přivést si domácího mazlíčka. Residence nabízí luxusní ubytování v kompletně vybavených apartmánech v centru města, v blízkosti veřejné dopravy, bezkontaktní recepci a parkování v objektu. Zájemci naleznou podrobnosti na stránkách residence-marianska.cz.

Ohodnoť článek

Štítky České Budějovice, ubytování, apartmány, Residence Mariánská, bydlení

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Luxus i pohodlí. Apartmány v Residence Mariánská nabízí ubytování v centru Českých Budějovic  |  Společnost  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.