Počasí dnes22 °C, zítra23 °C
Pátek 20. září 2024  |  Svátek má Oleg
Bez reklam

Musíme umět odpouštět. Vedení ODS o vyloučení řeporyjského starosty Novotného ani nehlasovalo

Starosta pražských Řeporyjí Pavel Novotný, který čelil kritice za výroky o zdraví dcery hudebníka Felixe Slováčka Anny Julie Slováčkové, která bojuje s rakovinou, zůstává členem ODS. Musíme umět odpouštět, řekl novinářům šéf sněmovní frakce ODS Marek Benda po dnešním jednání výkonné rady. Návrh na vyloučení Novotného širšímu vedení dnes nakonec nepodal.

Počátkem června se předsednictvo strany usneslo, že Novotného výroky jsou lidsky nepřijatelné a neslučitelné členstvím v ODS.

Řeporyjský starosta čelí kvůli svým příspěvkům na sociálních sítích problémům opakovaně. Příspěvek týkající se zdravotního stavu dcery hudebníka Felixe Slováčka Novotný smazal a omluvil se, část občanských demokratů i tak volala po jeho odchodu ze strany. Po zasedání předsednictva Novotný ČTK napsal, že jeho jednání bylo neodpustitelné a je na výkonné radě ODS, aby vyloučení posoudila.

Novotný ČTK sdělil, že nemá smysl něco k dnešnímu rozhodnutí ODS říkat, ale přemýšlet o tom, co řekl. Dělám to už pár týdnů a budu dál, uvedl.

Hodnocení článku je 30 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Michael Daněk

Štítky ODS, Novotný, Řeporyje, výroky, vyloučení

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Melánie Hiralová

S tímto hulvátem a sprosťákem se stále pracuje v rukavičkách, aby se to snad nedotklo jeho citů. Ten na ně ale musí mít pořádné kompro, že se ho tak bojí. O ničem jiném to totiž nevypovídá.

Sobota, 29. června 2024, 09:02Odpovědět

Josef Englic

Co má co Benda odpouštět? Je snad Pán Bůh? Nebo urazil Novotný jeho? Jenom tím potvrzuje, že slušnost je pro hlavouny z ODS neznámým pojmem.

Středa, 12. června 2024, 16:14Odpovědět

John Kahuna

Jsi dobrej rebel????????????????

Středa, 12. června 2024, 12:53Odpovědět

John Kahuna

Fandim

Středa, 12. června 2024, 12:54Odpovědět

Karel Klečka

Co by si bez Pavlíka - opakovaně trestaného a odsouzeného hulváta počali premier Fiala, prezident PAVEL, europoslankyně Nerudová a další, kteří u něj čerpají inspiraci?

Středa, 12. června 2024, 09:31Odpovědět

Musíme umět odpouštět. Vedení ODS o vyloučení řeporyjského starosty Novotného ani nehlasovalo  |  Politika  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.