Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

V Praze vystoupí nejvtipnější český rapper. Návštěvníci s mulletem mají vstup zdarma

V sobotu 4. září proběhne na Zahrádce Pražačka na Žižkově oslava desátého výročí Freestyle Mondays a End Of The Weak. Hlavní hvězdou bude Poslední Ostravský Gangster, kterého organizátor akce označuje za nejvtipnějšího českého rappera. Že o zábavu na této akci nebude nouze, dokazuje také to, že návštěvníci s mulletem mají vstup zdarma a je doporučeno přijít v outfitu z osmdesátých nebo devadesátých let.

Poslední Ostravský Gangster i open mic

Freestyle Mondays je unikátní projekt, který je populární spíše za hranicemi České republiky, a to i přesto, že se tato akce u nás pořádá už deset let. V sobotu půjde o open mic s živou kapelou, zapojit se tedy bude moci kdokoliv, kdo bude mít dost odvahy. Desáté výročí v sobotu oslaví také projekt End of The Weak, laicky řečeno rapový pětiboj.

Hlavní hvězda celé sobotní oslavy dorazí z Ostravy. Půjde o velmi zajímavý koncert, protože vůbec poprvé před živým publikem vystoupí Poslední Ostravský Gangster, kterého pořadatel akce označuje za nejvtipnějšího českého rappera. Gangsterovi bude předskakovat projekt ze Žižkova MeTa crew.

Návštěvníky budou bavit DJs, vystoupení slam poetry nebo graffiti jam

Kromě živé hudby budou návštěvníky bavit i DJs Cut Dem, Joffre, Alarm a Česki nebo Libovej Táta se svým slam poetry vystoupením. Na akci navíc bude probíhat graffiti jam. Tato velká oslava měla podle organizátorů proběhnout už loni, tehdy však plány překazil lockdown, a tak se akce přesunula na sobotu 4. září 2021. Víc informací najdou zájemci zde.

Hodnocení článku je 76 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Poslední Ostravský Gangster

Štítky akce, hudba, kultura, Poslední ostravský gangster, Praha, rap, slavnost, Žižkov, projekt, Česko, Ostrava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Praze vystoupí nejvtipnější český rapper. Návštěvníci s mulletem mají vstup zdarma  |  Kultura  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.