Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

TÝDEN V PRAZE: Festival burgerů a tančírna

Léto pomalu končí, ale kultura stále žije a bude žít dál. Využijte poslední záchvěvy letních prázdnin, než nás zahalí pavučinky babího léta. Připravte se na dobré jídlo, fantastickou hudbu a nezapomenutelné zážitky.

Tančírna na Smíchově

Manifesto Smíchov (náměstí 14. října 16), 25. 8. 2020, 19:00
Každé úterý od 19:00 do 21:00 dorazí do smíchovského kontejnerového tržiště tým profesionálních tanečníků a představí účastníkům širokou škálu tanečních stylů. Vstup je zdarma a účastnit se mohou jak úplní začátečníci, tak i ti, kteří si z tanečních odnesli vyznamenání. Tančírna se bude opakovat i další zářijové úterky večer.

Festival malých nakladatelů

Městská knihovna - Dům čtení (Ruská 192), 26. 8. 2020, 15:00
Každoroční událost Domu čtení přiláká na jedno místo všechna malá nakladatelství  pozoruhodnou nabídkou. Nakladatelství Klíč, Nakladatelství Petr Štengl, Take Take Take, Novela Bohemica, Adolescent a další představí své nejlepší zboží. Můžete se také setkat se zajímavými hosty z autorské branže: Klárou Vlasákovou, Markem Tomanem, Štěpánem Kučerou a Pavlou Horákovou. Během večera vystoupí vokální kvarteto Sugarcutes. 

Stalin live : Lazer Viking, Forth Mountain

Stalin (Metronom, Letenská pláň), 26. 8. 2020, 20:00
Na letenské pláni můžete očekávat písničkáře Lazera Vikinga a projekt Fourth Mountain, jehož autorem je Ondřej Sichra. Nalaďte se na vlnu indie a folku na nejkouzelnějším místě v Praze.

Letní kino: Smrt v Benátkách

CAMP - Centrum architektury a městkého plánování (Vyšehradská 51), 27. 8. 2020, 20:00
Slavná Visconttiho adaptace díla Thomase Manna z roku 1971. V roce 1911 do Benátek přijíždí hudební skladatel Gustav von Aschenbach a setkává se s mladým chlapcem Tadziem, ke kterému je přitahován silnou platonickou vášní. Zatímco v celé Itálii mimo hotel řádí cholera, Gustav objevuje skryté stránky sebe sama. 

Vegan Burger Festival

Cross Club (Plynární 23), 30. 8. 2020, 11:00
Účastněte se třetího ročníku festivalu veganské fastfoodové pochoutky. Zní to celé možná trochu jednotvárně, ale bezmasý karbanátek je možné vyrobit prakticky ze všeho. Tak si přijďte dodat minerály a vlákninu chutně. Pokud máte zájem dozvědět se o problematice ochrany zvířat víc, můžete si prohlédnout materiály neziskových organizací, které se tímto tématem zajímají, například Soucitně, Zvířata nejíme, ale také další projekty zabývající se ochranou prostředí, například Prales dětem.
 

Ohodnoť článek

Foto Facebook "Manifesto Market"

Štítky kultura, přehled, akce, Praha, Josif Vissarionovič Stalin, Gustav von Aschenbach, Smíchov, Petr Štengl, Thomas Mann, Klára Vlasáková, Štěpán Kučera, Marek Toman, Pavla Horáková, Letná

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

TÝDEN V PRAZE: Festival burgerů a tančírna  |  Kultura  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.