Počasí dnes15 °C, zítra20 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Sledovat divadlo nebo koncert naživo z auta? V Praze proběhne unikátní festival

Parkoviště u tržnice v Holešovicích a parkoviště Nákladového nádraží Žižkov se promění v hlediště. Právě na nich se uskuteční multižánrový festival Art Parking. Diváci v autech budou moci sledovat od 24. dubna do konce června desítky divadelních představení, koncertů i filmových projekcí. Informovala o tom organizátorka Dominika Antonie Pfister.

Křest alba i taneční inscenace

Na festivalu Art Parking proběhne například křest nového alba Moniky Načevy, která festival zahájí. Kromě křtu alba nabídne festival například koncerty klasické hudby, ale i produkci pro děti nebo další hudební žánry.

Na své si přijdou i fanoušci nezávislých divadel. Festival nabídne zejména pohybové a taneční inscenace. Filmová dramaturgie vzniká ve spolupráci se společností Aerofilms a v čase omezeného cestování nabídne divákům možnost vyrazit do zajímavých destinací prostřednictvím filmového plátna.

Parkoviště v Holešovicích a na Nákladovém nádraží

Objednávka vstupenek, kulturní produkce i distribuce občerstvení, se budou konat bezkontaktně z domova nebo automobilu. Producentem festivalu Art Parking je agentura Art Prometheus, která má mnohaleté zkušenosti s pořádáním venkovních kulturních akcí a festivalů.

Festivalová závora holešovického parkoviště se divadlům a koncertům otevře v pátek, drive-in kino v prostorách Nákladového nádraží Žižkov zahájí promítání v pondělí 27. dubna. Vstupenky se prodávají přes službu GoOut.

Foto JiriMatejicek / CC BY-SA (https://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0)

Štítky kultura, koronavirus, auto, Art Parking, festival, koncert, divadlo, Praha, Žižkov, Holešovice, Monika Načeva, divadelní představení, Aerofilms, vstupenka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sledovat divadlo nebo koncert naživo z auta? V Praze proběhne unikátní festival  |  Kultura  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.