Počasí dnes23 °C, zítra19 °C
Pondělí 23. září 2024  |  Svátek má Berta
Bez reklam

Rainbow Gospel odstartuje sezónu beneficí pro komunitní centrum

Pražský gospelový soubor Rainbow Gospel, tvořený třiceti nadšenými zpěváky a živou kapelou, se chystá na slavnostní zahájení své již 21. sezóny. Speciální benefiční koncert, který se koná ve vinohradském kostele Českobratrské církve evangelické, se uskuteční ve středu 25. září od 19:00. Vstupné bude dobrovolné a jeho výtěžek poputuje na podporu nového komunitního centra na Praze 10.

Rainbow Gospel se specializuje na interpretaci gospelových písní, energické a radostné hudby s duchovním přesahem, která vznikla na počátku 20. století. Unikátně propojuje sborový zpěv s rockovou kapelou a osobitým projevem sólistů v propracovaných aranžích.

Podzimní koncert bude mít důležitý cíl: podpořit klub Výdech – nový komunitní prostor, který v Murmanské ulici na Praze 10 v září otevře sbor Českobratrské církve evangelické. Tento prostor nabídne možnost pro rozhovory, dopolední aktivity pro děti, výuku angličtiny a odpočinek, vydechnutí a vykročení ze šumu běžného dne.

Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost a přijďte si užít nejen skvělou hudbu, ale také podpořit dobrou věc. Těšíme se na vás ve středu 25. září od 19:00 v evangelickém kostele na Vinohradech (Korunní 60, Praha 2).

Ohodnoť článek

Tisková zpráva | Foto Se svolením Rainbow Gospel

Štítky koncert, gospel, benefice, Výdech

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Rainbow Gospel odstartuje sezónu beneficí pro komunitní centrum  |  Kultura  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.