Počasí dnes15 °C, zítra20 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Na výstavišti v Letňanech dnes začal veletrh cestování. Větší prostor dostane pěší turistika

Na pražském výstavišti v Letňanech dnes začíná veletrh cestovního ruchu Holiday World. Větší prostor na něm letos poprvé dostanou kraje, které svou prezentaci zaměří na pěší turistiku. Díky spojení s veletrhem Památky - Muzea - Řemesla se souběžně budou moct představit tuzemské památkové objekty, včetně církevních. Veletrhu se účastní národní turistické centrály z mnoha zemí, cestovní kanceláře a agentury. Odborníkům je určen program ve čtvrtek a v pátek do 14:00, poté se veletrh otevře pro veřejnost.

Tatra 815

Na veletrhu bude po celý víkend k vidění Tatra 815, která příští týden naváže na expedici Tatra kolem světa z let 1987 až 1990. O projektu budou mluvit dobrodruzi Marek Havlíček a Petr Holeček. Lidé si budou moct poslechnout také vyprávění Dalibora Gondíka o cestování karavanem po Slovensku. Od Josefa Vrtala z pořadu Autosalon se dozvědí, jak cestovat s dětmi po Ukrajině či Moldávii.

360° Travel Trends

Státní agentura CzechTourism jako podporu pro regiony připravila první ročník akce Media Day. Kraje budou moct novinky pro nadcházející turistickou sezonu představit 20 zástupcům médií z Ruska, Polska, Rakouska, Německa, Slovenska a zemí Beneluxu.

Pro odborníky je v pátek připravena konference 360° Travel Trends zaměřená na inovátory v cestovním ruchu. Na veletrhu bude také vyhlášena Osobnost cestovního ruchu za loňský rok nebo vítěz nejstaršího mezinárodního festivalu filmů s cestovatelskou tématikou na světě Tourfilm.

Autoři | Foto Holiday World

Štítky ČR, turistika, restaurace, gastro, Holiday World, veletrh, Letňany, Výstaviště Praha, cestovní ruch, pěší turistika, Tatra 815, Slovensko, cestování, Tatra kolem světa, CzechTourism

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na výstavišti v Letňanech dnes začal veletrh cestování. Větší prostor dostane pěší turistika  |  Kultura  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.