Počasí dnes16 °C, zítra18 °C
Středa 8. května 2024  |  Svátek má Statní svátek
Bez reklam

Prahou v sobotu projedou motorkáři. Vyjížďka omezí dopravu

Už tuto sobotu projede pražskými ulicemi asi 150 motorkářů v rámci vyjížďky městem s názvem STRAbike 2020. Akce omezí dopravu na některých místech Prahy. Účastníci motorkářské akce vyjedou v sobotu o půl šesté odpoledne od parkoviště u OC Letňany a pojedou přes Střížkov, Letnou, Smíchov, Nové Město, Karlín a Vysočany na Běchovice, kde svou jízdu ukončí.

Omezení se dotkne například i Karlova a Václavského náměstí a náměstí I.P.Pavlova nebo nábřeží Kapitána Jaroše, Edvarda Beneše a Rohanského nábřeží.

Ostatní účastníci silničního provozu by v sobotu v podvečer měli počítat s dočasným omezením dopravy, a to v místech, kudy motoristé projedou. Dopravní omezení budou trvat asi do sedmé večerní. Informoval o tom mluvčí magistrátu Vít Hofman.

Na bezpečnost a plynulost provozu dohlédnou policisté. Kolona motocyklů bude čítat podle Hofmana maximálně 150 účastníků. Akce se koná v rámci 11. ročníku mezinárodního srazu motorkářů působících ve firmě STRABAG. Setkání se koná v Praze od 7. do 9. srpna a na seznamu jsou zatím účastníci převážně z Německa.

Foto wmalczewski.pl

Štítky ČR, hobby, automobilová, Praha, doprava, Nové Město, Karlín, Smíchov, Střížkov, Vysočany, Běchovice, Letňany, Letná

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Prahou v sobotu projedou motorkáři. Vyjížďka omezí dopravu  |  Doprava  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.