Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Mezi Prahou a Středočeským krajem dnes ráno nejezdily vlaky. Někdo ukradl kabely

Provoz asi dvaceti vlakových spojů mezi Prahou a obcemi Středočeského kraje narušila krádež kabelů. Omezení se dotklo převážně lokálních spojů, ale i několika rychlíků. Informovaly o tom České dráhy a Pražská integrovaná doprava. Část vlaků jezdila objízdnými trasami a omezení trvalo do sedmé hodiny ranní.

Omezení provozu způsobila porucha zabezpečovacího zařízení na trati mezi stanicemi Praha Hlavní nádraží a Praha-Vršovice. Společnost ROPID, která má na starosti Pražskou integrovanou dopravu, na twitteru uvedla, že poruchu způsobila krádež kabelů. V rámci integrované dopravy se výluka dotkla linek R17, R49 a S9.

Ve směru z Prahy na Strančice a Benešov byla doprava na železnici bez omezení. Směrem do Prahy však vlaky jedou ze stanice Praha-Hostivař na Hlavní nádraží odklonem přes Libeň. Nezastavovaly na zastávkách Praha-Strašnice a Praha-Vršovice, kam se cestující mohli dostat tramvajemi číslo 22, 7 a 6 a metrem linky C, kde jim byly uznávány jízdenky Českých drah.

Foto ŠJů, Wikimedia Commons [CC BY 4.0 (https://creativecommons.org/licenses/by/4.0)]

Štítky kabely, krádež, železnice, doprava, Praha, Středočeský, Středočeský kraj, České dráhy, Pražská integrovaná doprava, Vršovice, ROPID, Twitter, Benešov, Strančice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ivan Harapát

A pak,že nechtějí pracovat ????????????

Úterý, 28. července 2020, 11:40Odpovědět

Etienne Leroux

Co je tady vlastně potřeba za komentář? Pokud soudy zloděje nebudou zavírat, pak ti budou samozřejmě opakovaně a donekonečna krást. A kdo krade kabely, to už dneska ví i dítě v mateřské školce. Účelem vězení není náprava pachatele (ti se nenapraví nikdy, i přes jakési pomatené výkřiky samozvaných "odborníků" o jakési prevenci). Vězení odstraní kriminálníky ze společnosti, a to je jeho pravý účel. S tzv. prevencí jděte vyloženě do řiti. I naprostý ichtyl už dneska ví, že to prostě nefunguje. Na tyto gaunery platí jen hrozba a kriminál.

Úterý, 28. července 2020, 10:22Odpovědět

Mezi Prahou a Středočeským krajem dnes ráno nejezdily vlaky. Někdo ukradl kabely  |  Doprava  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.