Počasí dnes9 °C, zítra11 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Cykloservis zadarmo? Praha nabídne základní služby cyklistům přímo na stezkách

Uvítali byste jarní servis bicyklu? Vedení hlavního města teď hodlá podat pomocnou ruku cyklistům, které vyrážejí na cyklostezky v Praze. Na třech nejoblíbenějších městských cyklotrasách nabídne do 21. května servisní prohlídky zdarma vždy od 16:00 do 19:00.

„Mnoho lidí vytáhlo po delší době kolo a rádi by si nechali seřídit brzdy či řazení, ale v servisech je často dlouhá čekací doba, nebo na to nemají Pražané dostatek času. Právě proto chceme obyvatelům poskytnout možnost si cestou z práce nechat kolo seřídit zcela zdarma,“ říká náměstek primátora pro oblast dopravy Adam Scheinherr.

Od úterý tak mohou cyklisté využít bezplatný základní servis, a v případě zjištěných nedostatků si přímo na místě zakoupit duši, řetěz, lanko, bowden, brzdové špalky a další nezbytné součásti pro své kolo.

Akce se uskuteční na třech místech, konkrétně pak na v úterý na Náplavce pod Palackého mostem, ve středu Praze 8 v parku U českých loděnic a ve čtvrtek v Podolí v blízkosti sčítacího totemu. Přesnou polohu zájemci najdou na webových stránkách Čistou stopou Prahou či v aplikaci Na kole Prahou.

Ohodnoť článek

Foto pixabay.com

Štítky Praha, cyklistika, cykloservis, kolo, servis, cyklista, Adam Scheinherr

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Cykloservis zadarmo? Praha nabídne základní služby cyklistům přímo na stezkách  |  Doprava  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.