Počasí dnes14 °C, zítra21 °C
Pátek 17. května 2024  |  Svátek má Aneta
Bez reklam

VIDEO: Řidič čtyřkolky ujížděl policii. Byl pod vlivem drog a má zákaz řízení

V pondělí před půl jedenáctou večer, tedy v době nouzového stavu, ujížděl policistům řidič čtyřkolky. Zastavil ho až remízek, přes který vedl potok. Navíc řídil i přesto, že měl zadržený řidičský průkaz a byl pod vlivem drog.

Policisté v Podleské ulici v Praze 10 se v pondělí večer rozhodli zkontrolovat řidiče čtyřkolky, který však nereagoval na výzvy k zastavení a začal ujíždět ulicí Františka Diviše směrem na Hostivař. Na úrovni silnice, vedoucí do městské části Pitkovice, kde se kříží s ulicí Františka Diviše, z ní sjel a pokračoval zběsilou jízdou po poli.

Řidič po půlkilometrové jízdě zapadl do remízku, přes který vedl potok. „Policisté ihned vyběhli ze služebního vozidla směrem k němu a vyzývali ho, aby zastavil. Podezřelý na výzvy nereagoval, naopak neustále přidával plyn a pokoušel se vyjet svah. Proto ho policisté za pomocí donucovacích prostředků ze čtyřkolky sundali a zpacifikovali," popsala dopadení řidiče policejní mluvčí Violeta Siřišťová.

Jednatřicetiletý muž má od loňského listopadu zadržený řidičský průkaz a byl pod vlivem drog. Během minulého roku ho policejní hlídka, na území hlavního města Prahy, zastavila minimálně třikrát a pokaždé byl test na drogy pozitivní.

„Policisté zajištěného převezli na policejní služebnu, kde mu sdělil ipodezření ze spáchání přestupků v dopravě a dále z neuposlechnutí výzvy úřední osoby během výkonu její pravomoci. Tyto přestupky policisté oznámili příslušnému správnímu orgánu k vyřízení," doplnila mluvčí.

Ohodnoť článek

Foto PČR

Štítky čtyřkolka, policie, drogy, Praha, droga, Pitkovice, Hostivař

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Řidič čtyřkolky ujížděl policii. Byl pod vlivem drog a má zákaz řízení  |  Doprava  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.