Počasí dnes25 °C, zítra26 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Řidič autem srazil dvě motorky a odjížděl. Dostihl ho strážník v civilu na kole a situaci začal řešit

Velkou smůlu měl řidič, který svým autem při manévrování v ulicích Prahy 3 srazil dvě zaparkované motorky a chystal se z místa odjet bez vyřešení situace. Jeho nezodpovědného počínání si totiž všiml strážník, který měl sice volno, ale ani to mu nebránilo vyrazit za řidičem na kole, dohnat ho, přimět ho zastavit a prohřešek s ním začít řešit.

Řidič osobního auta způsobil dopravní nehodu, když v ulicích Prahy 3 autem srazil dvě motorky a z místa odjel. Jeho počínání však sledoval strážník městské policie, který zvolil jako dopravní prostředek do zaměstnání jízdní kolo.

Strážník tedy šlápl do pedálů, nezodpovědného řidiče dostihl o několik ulic dál a gestikulací ho přiměl k zastavení. „Po prokázání jeho příslušnosti k Městské policii Praha čtyřiadvacetiletý muž souhlasil, že se na místo nehody vrátí,“ popsala na facebooku pražsých strážníků jejich mluvčí Irena Seifertová.

Mladý řidič strážníkovi tvrdil, že se stejně chtěl vrátit na místo, jen neměl kde zaparkovat. „Po návratu na místo dvou ležících motocyklů byl dotyčný náležitě poučen a celou záležitostí se nadále budou zabývat kolegové ze státní policie,“ doplnila mluvčí.

Hodnocení článku je 68 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Městská policie hl. m. Prahy

Štítky řidič, strážník, civil, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič autem srazil dvě motorky a odjížděl. Dostihl ho strážník v civilu na kole a situaci začal řešit  |  Doprava  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.