Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Jednašedesátiletý muž a devatenáctiletý mladík zemřeli v plamenech po pádu s rogalem

Při tragické nehodě rogala zemřeli jednašedesátiletý muž a devatenáctiletý mladík. Policisté, hasiči i záchranáři vyjížděli k rogalu, které po zřícení na zem začalo hořet. V ohořelých troskách objevili hasiči dvě těla mužů bez známek života. Okolnosti a příčinu tragédie budou zjišťovat kriminalisté s odborníky pro vyšetřování leteckých nehod.

K pádu rogala, ke kterému došlo v Nymburce, vyjížděly v sobotu kolem půl dvanácté dopoledne vyslány všechny složky integrovaného záchranného systému. Rogalo, které se zřítilo, po pádu začalo hořet.

„Po příjezdu všech záchranných složek na místo byla v troskách nalezena dvě těla mužů bez známek života. Posléze jsme zemřelé ztotožnili jako devatenáctiletého a jednašedesátiletého muže,“ uvedla policejní mluvčí Michaela Richterová.

Událost budou vyšetřovat kriminalisté. Ti budou společně s pracovníky Ústavu pro odborné zjišťování příčin leteckých nehod zjišťovat, co stálo za pádem rogala s tragickými následky.

Hodnocení článku je 40 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky nehoda, rogalo, tragédie, úmrtí, Nymburk

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jednašedesátiletý muž a devatenáctiletý mladík zemřeli v plamenech po pádu s rogalem  |  Doprava  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.