Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Policisté řídili provoz. Někdo jim mezitím naboural auto a ujel

Paradoxní situace se stala po nehodě nákladního vozidla, které havarovalo do svodidel. Když na místo přijela policejní hlídka, která se snažila usměrnit situaci a regulovala na místě dopravu, došlo k další nehodě. Neznámý řidič svým autem narazil do služebního vozidla policie, které bylo se zapnutými výstražnými světly odstavené na místě, kde netvořilo překážku. Nezodpovědný řidič pak z místa ujel.

K situaci došlo v obci Milín na Příbramsku. Poškození služebního auta zjistili policisté až později. Neznámý řidič neinformoval policisty o poškození, ani je nikdy později nekontaktoval.

„Snad se tedy řidič (řidička) zodpovědný za poškození policejního vozu přihlásí alespoň dodatečně. K dispozici je linka 158, přes kterou je možné policistům sdělit potřebné informace k objasnění této nehody,“ řekla mluvčí policie Vlasta Suchánková.

Policie žádá veřejnost o pomoc s objasněním nehody a o informace, které by mohly pomoci identifikovat neznámého řidiče, kterému chyběla slušnost a zodpovědnost.

Ohodnoť článek

Foto PČR

Štítky policie, nehoda, pátrání, provoz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté řídili provoz. Někdo jim mezitím naboural auto a ujel  |  Doprava  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.