Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Tragédie na železnici u Prahy. Dodávku smetl vlak, dva lidé zemřeli

Dvě osoby dnes ráno zemřely při vlakovém neštěstí na železničním přejezdu u Prahy. Stalo se tak při střetu vlaku a dodávky. Dva lidé zemřeli na místě, třetí je ve vážném stavu. Provoz na místě je přerušený.

K nehodě došlo dnes před půl devátou. „Přijali jsme oznámení na tísňovou linku 158 o střetu vlaku a dodávky na železničním přejezdu Nová Ves, Jiřice. V dodávce cestovaly tři osoby. Dvě bohužel přímo na místě střetu s vlakem zemřely a třetí osoba je ve vážném stavu,“ řekla naší redakci mluvčí policie Vlasta Suchánková.

Dvě úmrtí potvrdili také středočeští záchranáři. „Dva muži svým zraněním podlehli, třetí muž je transportován do Fakultní nemocnice Královské Vinohrady v těžkém stavu, lékař mu musel zajistit dýchací cesty,“ uvedla ve zprávě pro novináře mluvčí Zdravotnické záchranné služby Středočeského kraje Monika Nováková a doplnila, že vrtulník na místo kvůli husté mlze neletěl.

V tuto chvíli je provoz na trati zavřený. „Na místě jsou všechny složky integrovaného záchranného systému a provádí šetření přímo na místě dopravní nehody,“ vysvětlila policejní mluvčí a doplnila, že policisté budou k dokumentaci místa nehody používat dron.

Hodnocení článku je 50 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PCŘ, Pixabay.com

Štítky tragédie, nehoda, vlak, železnice, Mělník, Praha, Fakultní nemocnice Královské Vinohrady, Zdravotnická záchranná služba Středočeského kraje, Nová Ves, Jiřice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tragédie na železnici u Prahy. Dodávku smetl vlak, dva lidé zemřeli  |  Doprava  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.