Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Zákazníky přivítala už 120. restaurace McDonald’s u Stehelčevsi

PR článek

V úterý 30. ledna se otevřely dveře nové pobočky McDonald’s, která vyrostla nedaleko obce Stehelčeves na Kladensku. Zákazníci najdou restauraci v areálu nedávno otevřeného nákupního centra, které vzniklo u sjezdu 9 dálnice D7. Těšit se mohou na plnou snídaňovou i produktovou nabídku, a nechybí ani oblíbené McCafé.

Restaurace nabízí příjemné a pohodlné posezení pro 132 zákazníků, dalších 104 míst je na venkovní zahrádce, v jejíž blízkosti je umístěn také playland. Zákazníci mohou využít mimo jiné také obsluhu u stolu nebo objednání jídla přes mobilní telefon. Nechybí ani McDrive, který je rozšířen na dvě drive cesty. Milovníci kávy ocení kompletní nabídku McCafé. Restaurace je první v republice v designu Cube.

Za 120. pobočkou McDonald’s v Česku stojí zkušený franšízant Pavel Franc. Od dnešního dne jich provozuje celkem pět: „S celým týmem se těším na nové zákazníky, kterým stejně jako v dalších restauracích nabídneme především radost z dobrého jídla, pití a příjemného prostředí." Restaurace poskytla zhruba 50 nových pracovních míst. „Na spolupráci s novými zaměstnanci se moc těším, jsem rád, že se naše řady opět rozšířily. V McDonald’s nabízíme rozmanité formáty pracovních poměrů a četné benefity, poskytujeme dobré pracovní zázemí s potenciálem dalšího kariérního růstu,“ říká Pavel Franc.

Impact Director McDonald’s Tomáš Myler upozorňuje, že jde o první restauraci, která vznikla v blízkosti důležité tepny z hlavního města do Chomutova: „Zase jsme našim zákazníkům o něco blíže. Jsem přesvědčen, že si oblíbené produkty užijí nejen řidiči, ale také lidé z okolí. V rozšiřování poboček budeme dále pokračovat.“ říká Tomáš Myler.

McDonald’s u Stehelčevsi je otevřen každý den od 6:00 do 24:00, kavárna McCafé pak od 6:00 do 18:00. Služba McDelivery není k dispozici.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky McDonald’s, restaurace, pobočka, otevření, Kladensko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zákazníky přivítala už 120. restaurace McDonald’s u Stehelčevsi  |  Byznys  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.