Počasí dnes24 °C, zítra23 °C
Středa 1. května 2024  |  Svátek má Svátek práce
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

V Helveti odbíjí 12 let. Co všechno hodinkáři za 12 let zvládli?

PR článek

Každý, kdo při pohledu na krásné hodinky nemůže odtrhnout zrak, jistě porozumí tomu, proč v Helveti slaví zrovna výročí 12 let trvání firmy. Ať hodinky znamenají zálibu nebo profesi, dvanáctka je prostě zásadním číslem.

Jsou-li vám hodinky zálibou nebo profesí, je pro vás dvanáctka prostě zásadním číslem. Stejně tak pro Helveti, které se za 12 let posunulo od vysokoškolského startupu k velkému eshopu s hodinkami a dvěma kamenným prodejnám, v nichž dělají hodinkami radost.

To, že se v Helveti orientují hlavně na spokojenost zákazníků, má své důvody. Díky tomu se totiž mohou profilovat jako prodejci kvalitních hodinářských značek. Píší recenze, natáčí videa a fotí je tak, aby byl výběr na eshopu snadnější. Většina hodinek je ale mnohem hezčí naživo, což samotní zákazníci neustále potvrzují. To byl důvod pro otevření nové luxusní prodejny v pražských Holešovicích, kde si hodinky můžete v klidu prohlédnout a kde vám pomohou s výběrem. 

Jak to tedy s Helveti začalo?

Vznik Helveti se datuje do vysokoškolských let roku 2010, kdy zakladatel a majitel Helveti Jiří Štencek konečně po nesnadném pátrání objevil hodinky (tenkrát šlo o značku Wenger), které by chtěl nosit. „Záhy jsem zjistil, že v tom nejsem sám. První zákazníci si ještě možná pamatují přebírání hodinek před VŠ kolejemi. Později jsem Helveti přestěhoval do Karlína, kde jsem v duchu garážového podnikání také nějakou dobu žil. Možná i díky tomuto začátku si neskutečně vážím každého zákazníka a jsem ochoten pro něj udělat maximum,“ říká Jiří Štencek, zakladatel a majitel firmy.

Na začátku jsem prostě jen nemohl sehnat padnoucí hodinky.

Vžít se do vaší situace

Ještě než oficiálně vzniklo Helveti, vyzkoušel Jiří Štencek i temnou stranu prodeje hodinek - šedý dovoz. Byla to velmi cenná zkušenost a ponaučení, jak to v budoucnu rozhodně nedělat. Helveti je tedy u všech značek autorizovaným prodejcem. Garantují originalitu hodinek, autorizovaný servis v ČR a další výhody, které u šedivek nedostanete. „Od začátku se snažím prodej hodinek dělat líp než ostatní — s přístupem, jaký bych od obchodu očekával, být na straně zákazníka,“ doplňuje Jiří Štencek.

Vykouzlit vám úsměv na tváři

Tým Helveti naplňuje, když od nich odcházíte s hodinkami, které odráží vaše potřeby a líbí se vám. Tou největší odměnou je pro ně pak vaše doporučení rodině, kamarádům či známým.

Objevovat úžasné nové značky

Od první značky Wenger se dostali k celkem 36 značkám, vybudovali luxusní prodejnu v Holešovicích se skvělým týmem lidí. Stále u nich platí pravidlo, že za novou značkou si musí stát. Nebojí se pak za ni dát ruku do ohně a na hodinky 5letou prodlouženou záruku (a roční pojištění zdarma).

Postupně také obohatili nabídku o další maličkosti, které se vám denně můžou plést pod rukama – v e-shopu helveti.cz tak najdete šperky, luxusní pera, diáře a nože.

A kam směřuje Helveti dál?

Jak řekl Nelson Mandela: „Po zdolání jedné hory většinou zjistíte, že máte před sebou ještě mnoho takových kopců“. A tak lezou dál, stoupají a těší se na nové výhledy. Před rokem se rozhodli vystoupat na kopec s názvem Limitka od Helveti. Expedice to nebyla snadná, ale z jejího výsledku a samotného zdolávání mají ohromnou radost.

Limitovaná edice hodinek H01 ke 12. narozeninám

Z bouřlivých diskuzí a hlasování nakonec vzešla povedená číslovaná edice o 50 kusech, automatické hodinky v pilotním stylu v bronzovém pouzdře, které v půlce listopadu 2022 hrdě uvedli. Radost mají i z koženého pouzdra vyrobeného v ČR, dodávaného s hodinkami, které ochrání i vaše další kousky.

Tým Helveti děkuje za Vaši přízeň a těší se na setkání s vámi třeba u kávy v příjemném předváděcím koutku, v Holešovické prodejně.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Hodinky, Helveti, e-shop s hodinkami

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Helveti odbíjí 12 let. Co všechno hodinkáři za 12 let zvládli?  |  Byznys  |  Zprávy  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.