Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

VIDEO: Žena nahlásila krádež kohouta, ten se mezitím procházel po Praze

Pražští policisté dostali oznámení o krádeži kohouta z kurníku u rodinného domu v Praze 9, kam se prý někdo vloupal na zahradu. Zvíře pojmenované Tonda ale bezstarostně brázdilo ulice Kbel a ujali se ho kolemjdoucí.

Neobvyklé hlášení přišlo policistům minulý čtvrtek. Kohout zmizel z Mladoboleslavské ulice ze zahrady u domu. „V tomhle případě se nejednalo a lecjakého kohouta, ale o vzácné plemeno Zdrobnělá Wyandotka, které je těžko k sehnání. Oznamovatelka si byla jistá, že kohout jménem Tonda neutekl, ale někdo ho odcizil, právě pro jeho výjimečnost,“ uvedla v prohlášení pro novináře policejní mluvčí Violeta Siřišťová.

Policisté ale ze záběrů bezpečnostních kamer zjistili, že Tondu nikdo proti jeho vůli nedrží, a sám si chodí ulicemi Kbel. Všimla si ho pracovnice nedaleké provozovny, kohouta odchytla a snažila se vypátrat, komu utekl.

„To nezjistila, proto ho odvezla ke své známé, která chová slepice, aby se o něj postarala. Tuto ženu policisté kontaktovali a celý příběh tak měl šťastný konec,“ dodala Siřišťová.

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky kohout, pátrání, policie, Kbely, Praha, krádež

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Žena nahlásila krádež kohouta, ten se mezitím procházel po Praze  |  Praha 9  |  Z kraje  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.