Počasí dnes15 °C, zítra20 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Poliklinika Prahy 7 ode dneška očkuje proti koronaviru bez nutnosti rezervace

V květnu letošního roku vzniklo v Poliklinice v Praze 7 očkovací centrum. Zájemci se do něj mohli hlásit přes centrální rezervační systém. Ode dneška se však lidé budou moct nechat naočkovat i bez předchozí rezervace. Očkování zde bude probíhat každý čtvrtek od 17:00 do 21:00 hodin, a to v přízemí polikliniky.

Čtvrteční podvečery budou vyhrazeny pro lidi bez rezervace

Podle radního Prahy 7 pro sociální a zdravotní politiku Jakoba Hurrleho je stále skupina lidí, která váhá nebo očkování z časových důvodů či obav z rezervačních sysrémů odkládá. Nyní tak budou mít možnost přijít ve čtvrtek v podvečer do polikliniky a nechat se naočkovat bez předchozí rezervace.

Stále jsou zde lidé, kteří dosud váhali nebo očkování z časových důvodů či obav z rezervačních systémů odkládali. Nyní mají možnost přijít ve čtvrtek v podvečer do naší polikliniky a nechat se naočkovat bez potřeby předchozí rezervace,“ uvedl Hurrle.

Na poliklinice se očkuje vakcínou Moderna a dostanou ji zde zájemci, kteří jsou starší šestnácti let a jsou přihlášeni k veřejnému zdravotnímu pojištění v České republice.

Očkování bez nutnosti rezervace bude probíhat od 2. září 2021 každý čtvrtek od 17:00 do 21:00 hodin v přízemí Polikliniky Prahy 7 (Františka Křížka 683/22).

Ohodnoť článek

Foto Praha 7

Štítky očkování, koronavirus, vakcína, Praha 7, Praha, Poliklinika, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Poliklinika Prahy 7 ode dneška očkuje proti koronaviru bez nutnosti rezervace  |  Praha 7  |  Z kraje  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.