Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Policisté vyšetřují pokus o znásilnění v Praze a pátrají po podezřelém

Pražští kriminalisté prověřují případ pokusu o znásilnění, kterého se dopustil neznámý muž ve středu 20. ledna kolem osmé hodiny večer u běžeckého oválu v Letenských sadech. V těchto místech měl hledaný muž poškozenou osahávat na intimních partiích, sexuálně obtěžovat a pokusit se ji svléct.

Policie pátrá po podezřelém muži, který si přisednul k poškozené na lavičku. Pro kolemjdoucí tak mohli působit jako pár. Došlo mezi nimi k verbálnímu a později také k fyzickému konfliktu. „Při incidentu muž ženu osahával na intimních partiích a pokusil se ji svléct. Poškozená se bránila a udeřila ho do rozkroku a následně z místa utekla,“ popsala policejní mluvčí Violeta Siřišťová.

Poškozená žena násilníka popsala jako muže ve věku kolem 30 let, který měl hnědé oči, hnědé vlasy, lehké strniště kolem obličeje a mluvil plynule česky. Muž byl hubené postavy a vysoký asi 180 centimetrů. Oblečen byl do černé bundy, černé mikiny s kapucí, tmavě modrých džín. Na nohou měl černé tenisky a na ruce stříbrné hodinky. Dále si poškozená všimla, že podezřelý měl na hřbetu ruky vytetovaný obrázek a výrazně voněl voňavkou Dior Sauvage.

Kriminalisté se domnívají, že podezřelý při odchodu z místa, mohl mít vrávoravou chůzi a možné viditelné poranění na krku. „Prosíme případné očité svědky, kteří se v inkriminovaný čas pohybovali v Letenských sadech, aby se neprodleně ozvali na linku 158,“ žádá mluvčí a doplňuje, že kriminalisté šetřením zjistili, že se jedná pouze o jeden skutek, a to aktuálně prověřovaný. Vyvrací tak tvrzení příspěvku na sociálních sítích, který informoval veřejnost o sérii obtěžování žen.

Hodnocení článku je 30 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky znásilnění, pokus, pátrání, krimi, Letná, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté vyšetřují pokus o znásilnění v Praze a pátrají po podezřelém  |  Praha 7  |  Z kraje  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.