Počasí dnes22 °C, zítra19 °C
Sobota 4. května 2024  |  Svátek má Květoslav
Bez reklam

VIDEO: Muž vykradl zlatnictví se sekerou v ruce, vzal šperky za čtvrt milionu

Pražští kriminalisté pátrají po zloději, který se v obchodním domě Praze 7 pomocí sekery vloupal do zlatnictví. Vzal prsteny a řetízky a škodu, kterou napáchal, zatím odhadují na čtvrt milionu korun.

Do obchodního centra ve Veletržní ulici v Holešovicích přišel hledaný ve čtvrtek 14. prosince. Kolem půl deváté ráno vytáhl sekeru, postavil se k obchodu se šperky a do bezpečnostního prosklení vysekal díru. Tou pak prostrčil ruku a postupně vytahoval zlaté prsteny a řetízky. 

„Přesné množství odcizeného zboží se stále zjišťuje, i tak je předběžná škoda vyčíslena na čtvrt milionu korun,“ uvedl na policejním webu mluvčí Jan Rybanský.

Policisté teď žádají po moc s jeho identifikací, pokud zloděje na kamerových záznamech někdo pozná, může volat na linku 158. Sám může přijít na jakoukoliv služebnu a své jednání vysvětlit.

„V této souvislosti by kriminalisté přivítali i další svědectví od osob, které podezřelého při činu viděly, případně ho i natočily na mobilní telefon, aby tyto záznamy poskytly policistům,“ dodal Rybanský.
 

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky policie, pátrání, zlatnictví, krádež, sekera

VIDEO: Muž vykradl zlatnictví se sekerou v ruce, vzal šperky za čtvrt milionu  |  Praha 7  |  Z kraje  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.