Počasí dnes15 °C, zítra20 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

VIDEO: Strážníci v Praze 6 odhalili další otevřenou restauraci

V neděli 24. ledna 2021 řešili pražští strážníci z Prahy 6 otevřenou restauraci v Bubenečské ulici. Městská policie byla na nepovolený provoz upozorněna prostřednictvím tísňové linky. Strážníci na místě objevili sedm hostů a provozní. Během ledna hlídky městské policie zajistily zatím čtyřicet případů otevřených provozoven.

Provozní prý jen poskytla azyl sázkařům

Hlídka pražských strážníků dorazila do Bubenčské ulice krátce po sedmé hodině večer. Již z venku bylo slyšet, že se uvnitř provozovny nachází větší množství lidí, dohromady bylo v baru sedm hostů a provozní. Ta se situaci snažil zachránit výmluvou, že se jedná o sázkaře, kteří vyplňují své tikety, jelikož venku byla zima.

Některým k tipování natočila pivo. To, že všichni přítomní neměli zakryté dýchací cesty, už jen situaci dokresluje. Všechna porušení mimořádných opatření byla oznámena správním orgánům,“ uvedla mluvčí pražských strážníků Irena Seifertová.

Čtyřicítka porušení opatření během ledna

Pouze během ledna tohoto roku zajistily hlídky městské policie čtyřicet případů, ve kterých došlo k porušení mimořádných opatření právě v souvislosti s provozem restaurací či barů.

Strážníci v deseti případech uložili pokuty ve výši 14 600 korun a 26 případů oznámily správním orgánům. Od září loňského roku pak řešily 766 těchto porušení,“ doplnila mluvčí.

Ohodnoť článek

Foto PČR

Štítky restaurace, Praha 6, koronavirus, nařízení, porušení opatření, Praha, obecní policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Strážníci v Praze 6 odhalili další otevřenou restauraci  |  Praha 6  |  Z kraje  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.