Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Muž brutálně zaútočil na ženu a okradl ji, ta skončila s velmi vážným zraněním v nemocnici

Pražští kriminalisté zadrželi cizince, který kopl ženu na zastávce do obličeje a následně ji oloupil. Celý případ se stal v neděli 11. července krátce po jedné hodině ranní na tramvajové zastávce Husinecká na Žižkově. Útočník nejdřív s ženou začal mluvit a poté ji kopl do obličeje a oloupil.

Poškozená žena se po kopnutí do obličeje sesunula na lavičku a útočník jí z krku strhl řetízek a odcizil kabelku. Pětadvacetiletá žena po tomto brutálním útoku utrpěla velmi vážná zranění, která si vyžádala hospitalizaci v nemocnici.

Kriminalisté však podezřelého cizince během velmi krátké doby vypátrali a o tři dny později jej zadrželi, když zrovna se svými kamarády popíjel pivo před hospodou. „Jelikož podezřelý při zadržení kladl aktivní odpor, museli ho kriminalisté za užití donucovacích prostředků zpacifikovat a omezit na osobní svobodě,“ popsala mluvčí policie Violeta Siřišťová a dodala, že vzhledem k tomu, že muž svým jednáním způsobil poškozené těžkou újmu na zdraví, převzali si celý případ kriminalisté.

Pětatřicetiletý cizinec je v současné době obviněný ze spáchání zvlášť závažného zločinu loupež. „V případě odsouzení mu hrozí až dvanáctiletý pobyt za mřížemi. Kriminalisté podali státnímu zástupci podnět k podání návrhu na jeho vzetí do vazby. Státní zástupce podnět akceptoval, podal návrh na vzetí obviněného do vazby, čemuž soud vyhověl,“ dodala mluvčí.

Hodnocení článku je 72 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky napadení, útok, loupež, Praha, Žižkov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Josef Mašek

cizinců na černo pracujících v ČR a neplatících si zdravotní pojištění je mnoho a žádná politická strana nemá ve svém VOLEBNÍM PROGRAMU přistěhovaleckou podporu dělnických černých nádeníků a žádná politická strana nic pro ochranu občanů a legalizaci černých příjmů odvodu daní a platbu sociálního a zdravotního pojištění státu-naši vlasti...NIC NEDĚLÁ !!!! a únik miliard na odvodech státu politikům NEVADÍ....a co s takovými politickými zločinci dělat co neřeší tento a další a další palčivé problémy občanů..-.no co s nimi s takovými politickými českými šmejdy

Středa, 21. července 2021, 13:05Odpovědět

Lenka Kuchařová

Strhl řetízek a odcizil kabelku?To je běžné chování příslušníků státem chráněného etnika,kteří dobře vědí,že jsou na ně policisté i české zákony krátké.

Středa, 21. července 2021, 12:12Odpovědět

Muž brutálně zaútočil na ženu a okradl ji, ta skončila s velmi vážným zraněním v nemocnici  |  Praha 3  |  Z kraje  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.