Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

První jarní den ve znamení hudby. Mig 21, Ewa Farna nebo David Koller v sobotu zahrají na Žižkovské věži

Už tuto sobotu 20. března v pět hodin odpoledne odstartuje první ročník Spring Festivalu, který se uskuteční na Žižkovské věži. Věž má symbolizovat nadhled a vysílač skvělé hudby, šířící do světa pozitivní energii. První jarní den organizátoři zvolili jako začátek hezkých dní, s nimiž vždy přichází nová naděje. Observatoř ve výšce 93 metrů rozezní Vojta Kotek se svojí kapelou Th!s, Pokáč, Ewa Farna, Mig 21, Mirai a David Koller Band. Festivalem budou v roli moderátorů provádět Kovy a Katie Machová.

Spring Festival se uskuteční v sobotu 20. března od 17:00 do 22:00 prostřednictvím live.ticketstream.cz/spring.

„Ze zkušeností z minulého roku už víme, že si lidi umějí užít naplno i online přenos a kapely i interpreti mají velkou chuť jim zahrát,“ říká za pořadatele Viktor Mastník, který věří nejen v sílu špičkově provedeného online streamu, ale zejména v nasazení, nápady a chuť lidí společně se potkat u živě provozované hudby. „Diváci se mohou těšit na dvě vizuálně odlišné scény a impozantní výhledy na Prahu. Chceme klást maximální důraz na celkový zážitek z festivalu, jeho vizuální podobu a kvalitu zvuku,“ doplňuje dramaturgyně Lucie Hájková.

„Přenos chceme věnovat všem zdravotníkům - zejména sestřičkám, ale i dalším, kteří teď pracují nebo pomáhají v nemocnicích, hospicích i pečovatelských službách,“ vysvětluje další záměr letošního ročníku Viktor Mastník. „Pokud nám zdravotníci napíší z oficiálního pracovního emailu na adresu sestrickynafestival@ticketstream.cz, zašleme jim kód na sledování festivalu zdarma,“ upřesňuje a vyzývá posluchače: „Pošlete vzkaz umělcům a lidem, vyfoťte, jak si užíváte festival a nezapomeňte fotky označit #sestrickynafestival, #springfestivalcz a #hudbanasspojuje.”

Hudebním večerem budou provázet youtuber Kovy a Katie Machová. „Kultura, hudba a obzvlášť ta živá, je jako nabíječka. A věřím, že zejména v těchto týdnech všichni pořádně nabít potřebujeme. Jsem rád, že mám možnost touto unikátní akcí diváky provést, a nemůžu se dočkat, až při poslechnu živé hudby s kulisami panoramatických výhledů z Žižkovské věže společně přivítáme jaro. Tak vzhůru do toho, vzhůru na věž!” těší se na sobotní přenos Karel Kovář známý jako Kovy.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Spring Festival

Štítky hudba, festival, Spring Festival, Praha, Ewa Farna, David Koller, Žižkovský vysílač, Mig 21, Kovy, Vojtěch Kotek, Mirai, Pokáč, hudební skupina, Mastník

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

První jarní den ve znamení hudby. Mig 21, Ewa Farna nebo David Koller v sobotu zahrají na Žižkovské věži  |  Praha 3  |  Z kraje  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.