Počasí dnes28 °C, zítra28 °C
Středa 26. června 2024  |  Svátek má Adriana
Bez reklam

Průjezd Hartigovou ulicí do konce prázdnin omezí opravy. Zpoždění je až půl hodiny

Řidiči neprojedou Hartigovou ulicí, dříve Koněvovou na pražském Žižkově. Silničáři v ní zahájí druhou část oprav, vymění povrchy vozovky i chodníků. Práce se týkají úseku od křižovatky s Černínovou po ulici Zelenky - Hajského a potrvají do 31. srpna. Po celou dobu bude ulice neprůjezdná a pro chodce budou vymezené koridory. Podle webu musí řidiči při průjezdu touto částí Žižkova počítat se zpožděním až půl hodiny.

Opravy začaly letos v únoru, nejprve vodohospodáři rekonstruovali vodovodní řad. Potrubí vodárny přeložily z chodníku do vozovky a vybudují nové přípojky. Nyní silničáři začnou s kompletní obnovou vozovky, chodníků nebo veřejného osvětlení. Povrch silnice bude asfaltový a parkovací místa dlážděná. Silničáři opraví zastávky MHD a vysadí stromy.

Kvůli rozsahu prací bude Hartigova v dotčeném úseku kompletně uzavřena pro automobilový provoz i městskou hromadnou dopravu. Pěší budou muset počítat s omezeními, Technická správa komunikací pro ně vyznačí provizorní koridory. Auta pojedou po objízdných trasách, hlavní trasa povede Prokopovou, Olšanskou a Jana Želivského. Konkrétní informace o změnách v MHD najdou cestující na webu dopravního podniku.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Ivo Spisar

Štítky opravy, Hartigova, Žižkov, provoz, doprava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Průjezd Hartigovou ulicí do konce prázdnin omezí opravy. Zpoždění je až půl hodiny  |  Praha 3  |  Z kraje  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.