Počasí dnes7 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Muž onanoval před výlohou cukrárny v centru Prahy. Skončil v poutech

Pražští městští policisté vyjížděli v úterý kolem desáté hodiny večer k netradičnímu oznámení do Revoluční ulice v centru města. Právě tam měl muž v zanedbaném oblečení onanovat na zastávce s čekajícími lidmi.

Když strážníci muže našli, další tři lidé jim řekli, že dotyčný nejdřív lomcoval zamknutými dveřmi cukrárny a cosi hlasitě pokřikoval. Pak si rozepnul kalhoty a začal u výlohy onanovat. Jakmile si jich všiml, chtěl odejít. Jejich slova potvrdila mladá zaměstnankyně cukrárny, která doplnila, že když po zavírací době uzamkla provozovnu a začala vytírat, dotyčný muž se snažil dostat dovnitř.

Když se dovnitř nedostal, postavil se muž čelem před výlohu, obnažil se a začal se uspokojovat. „Hlídka vyzvala muže k prokázání totožnosti a podání vysvětlení. Muž odmítl jakkoli spolupracovat a následně se pokusil utéct. Strážníci ho po marné zákonné výzvě zastavili za pomoci donucovacích prostředků. Pro podezření ze spáchání trestného činu pak šestadvacetiletého muže předali k dalšímu opatření státní policii,“ popsala mluvčí městské policie Irena Seifertová.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pexels

Štítky onanista, cukroví, cukrárna, veřejnost, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž onanoval před výlohou cukrárny v centru Prahy. Skončil v poutech  |  Praha 1  |  Z kraje  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.