Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Opilý muž zaparkoval na Staromáku a vyzýval policisty k zápasu. Skončil v poutech

V neděli před desátou hodinou večerní přijel na Staroměstské náměstí muž v černém autě Audi a obtěžoval kolemjdoucí. Když na místo přijeli policisté, spatřili muže, který chodil okolo auta. Kvůli opilosti nebyl muž schopen hlídce zřetelně uvést svoje jméno a snažil se z místa odejít.

Během několika minut se na místo sjelo několik hlídek z terénu včetně policistů z pohotovostní motorizované jednotky. Muž byl velmi agresivní, policisty neustále vyzýval k zápasu a strkal do nich.

„V jednu chvíli strčil do policisty a se zaťatými pěstmi se proti němu rozešel se slovy, že je zápasník. Policista proto použil slzotvorný dočasně zneschopňující prostředek a následně ho s kolegy zpacifikovali pomocí hmatů a chvatů. Poté agresivnímu osmatřicetiletému muži nasadili služební pouta a převezli ho na místní oddělení k provedení dalších služebních úkonů,“ popsala policejní mluvčí Hana Křížová.

Řidič odmítl dechovou zkoušku na místě i lékařské vyšetření, aby bylo jasné, zda řidič opravdu řídil opilý, a tak celý případ policisté ještě prověřují a vyhodnocují důkazní materiály. „S největší pravděpodobností ale případ oznámí příslušnému správnímu orgánu k projednání,“ doplnila mluvčí.

Hodnocení článku je 40 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky doprava, parkování, Staroměstské náměstí, Praha, Audi

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilý muž zaparkoval na Staromáku a vyzýval policisty k zápasu. Skončil v poutech  |  Praha 1  |  Z kraje  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.