Vyhledávání

Nalezené články: "pokrm"

Svíčková, tatarák a větrník: průzkum ukázal nejoblíbenější jídla Čechů

V nejnovějším průzkumu Barometr FOOD se ukázalo, že mezi oblíbenými jídly Čechů stále dominuje svíčková, která oslovuje 89 % populace. Nezůstává ale osamocena, na druhém místě se drží smažený sýr a mezi hospodskými klasikami vévodí hovězí tatarák,...

Cvrčci na česneku nebo saranče v palačince? Zajděte do Zoo Praha na Víkend hmyzožravců

Mouční červíci po indicku, sladké saranče i hmyzí špíz – to vše můžete o víkendu 19. a 20. července ochutnat v Zoo Praha. Oblíbený Víkend hmyzožravců nabídne kromě netradičních dobrot i komentovaná krmení zvířat.

Špína i neznámé potraviny. Hygienici rozdávali pokuty v pražských jídelnách

Během prvních šesti měsíců letošního roku se pražští hygienici vydali na skoro 300 kontrol jídelen ve školách, školkách a dětských skupinách. Závady zjistili při 27 z nich, například špatnou hygienu, nedostatečný úklid nebo potraviny neznámého...

Výpadek proudu způsobil v gastru škody za desítky milionů korun

Páteční masivní výpadek elektrické energie v části Česka způsobil gastronomickému sektoru škody v řádu desítek milionů korun. Restauracím, kavárnám a hospodám vznikly ztráty kvůli vyhozenému jídlu či zrušeným rezervacím. Podnikatelské organizace...

Domácí BBQ omáčky s whiskey, překvapte a zazáříte

Zpomalte, rozpalte gril nebo jen otevřete okno a nechte domem proudit vůni léta – stačí pár ingrediencí a během chvíle vykouzlíte domácí BBQ omáčky, které ohromí každého, kdo je ochutná. S kapkou irské whiskey získají hloubku, aroma a charakter,...

Více článků »

Nalezené fotogalerie: "pokrm"

Nebyla nalezena žádná fotogalerie.

Nalezené profily: "pokrm"

Nebyly nalezeny žádné profily.

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.