Počasí dnes15 °C, zítra20 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Na tenisovém turnaji WTA v Praze se představí i světová dvojka Kontaveitová

Na turnaj WTA Prague Open na Spartě dorazí i druhá hráčka světového žebříčku Anett Kontaveitová. Účast šestadvacetileté estonské tenistky dnes potvrdili pořadatelé. Kontaveitová bude nasazenou jedničkou před Barborou Krejčíkovou, v hlavní soutěži se představí celkem sedm Češek. Na betonech v areálu Sparty se utkají od 25. července.

"Z jejího startu máme velikou radost, pro každý turnaj jde o prestižní záležitost, jak vysoko umístěné hráčky světového žebříčku na něm hrají. Vedle silné sestavy domácích reprezentantek tak jde o další velké lákadlo pro fanoušky," uvedl ke Kontaveitové ředitel WTA 250 Livesport Prague Open Miroslav Malý v tiskové zprávě.

Kontaveitová bude ve Stromovce startovat na divokou kartu, která je určena pro hráčku z elitní dvacítky světového žebříčku. Po obhájkyni pražského titulu Krejčíkové, loňské vítěze Roland Garros a čerstvé deblové šampionce Wimbledonu, je nasazenou trojkou Švýcarka Belinda Bencicová. V pozici čtyřky nastoupí Petra Kvitová, vítězka turnaje z roku 2018.

Dalšími českými tenistkami v hlavní soutěži jsou Tereza Martincová, Marie Bouzková, Karolína Muchová a na divoké karty vítězky juniorky z French Open Lucie Havlíčková a Linda Nosková.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Twitter.com/Anett Kontaveit

Štítky Sport, tenis, Praha, Kontaveitová, Anett Kontaveitová, Ženská tenisová asociace, WTA Prague Open, Barbora Krejčíková, French Open, Wimbledon, Miroslav Malý, Belinda Bencicová, Petra Kvitová

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na tenisovém turnaji WTA v Praze se představí i světová dvojka Kontaveitová  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.