Počasí dnes7 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Vyrazte za olympijskými sporty do Holešovic. Samsung otevřel Olympijskou Experience Zónu

PR článek

Příznivci olympijských sportů mají v Česku možnost zažít autentickou atmosféru v novém olympijském parku, který vznikl v Praze. Jako jeden z hlavních partnerů her zde Samsung vytvořil vlastní Experience Zónu. Děti i dospělí se v ní můžou prolézt po opičí dráže, boulderovat na lezecké stěně nebo si vyzkoušet simulátor jízdy na kajaku a díky naježděným kilometrům podpořit Olympijskou nadaci pro děti.

Návštěvníci si v relaxační zóně otestují také nejnovější mobilní zařízení Samsung Galaxy, například ohebné telefony Galaxy Z Fold 2 a Galaxy Z Flip, nejnovější modely řady Galaxy S21, chytré hodinky Galaxy Watch 3 či poslední modely bezdrátových sluchátek řady Galaxy Buds. Po absolvování sportovních aktivit navíc na účastníky čeká soutěž o atraktivní výhry v podobě produktů Samsung.

Samsung Experience Zóna je otevřena od 23. července do 8. srpna v areálu Olymp v Praze 7. Areál je otevřen každý den, od neděle do čtvrtka v čase 9:00–19:00, od pátku do soboty v čase 9:00–20:00. Kapacita areálu musí splňovat pravidla pro organizaci venkovních akcí, proto organizátoři nabízí i rezervaci vstupenek. Každý návštěvník se musí prokázat bezinfekčností. Podrobnosti o pravidlech vstupu najdete na webu v sekci Bezpečný festival. Testování je možné i před vstupem do areálu v odběrovém místě společnosti Anygence. Děti do šesti let se při vstupu prokazovat nemusí. Více informací na stránkách akce.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky olympijské hry, Samsung, sport, Holešovice, Praha, Česko, Samsung Galaxy, Samsung Galaxy Watch

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vyrazte za olympijskými sporty do Holešovic. Samsung otevřel Olympijskou Experience Zónu  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.