Počasí dnes10 °C, zítra15 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Boxer Konečný chce do jednoho ringu dostat Novotného a Foldynu. S oběma jsem v kontaktu, říká

Ještě před nedávnem by se mohlo zdát, že jde o povedený žert. Dnes událost, která začíná nabírat na jasnějších obrysech. Podle bývalého mistra světa v profesionálním boxu a promotéra Lukáše Konečného není vyloučeno, že se v ringu potkají řeporyjský starosta Pavel Novotný (ODS) a člen SPD Jaroslav Foldyna.

„Jsem s oběma v kontaktu, oba chtějí jednat, tak uvidíme. Myslím, že jako zpestření by to nebylo vůbec špatné. Navíc s ohledem na jejich postoje si můžeme být jisti, že to nebude jen tak lehká exhibice,“ řekl na svém webu Profiboxing.cz Lukáš Konečný.

Duel by podle jeho slov proběhl koncem srpna nebo začátkem září v ústeckém letním kině. Celá akce by měla mít charitativní záměr. „Chci tam uspořádat takové sportovně-kulturní odpoledne a večer, aby si to prostě užili všichni. Odstartovat třeba už ve dvě odpoledne a po určitých blocích střídat boxerské duely a hudební vystoupení. Mít tam také prostory pro děti, které by si mohly vyzkoušet box a podobné věci,“ nastiňuje plány Konečný. Součástí akce by byl také souboj Pavla Novotného s Jaroslavem Foldynou.

V ringu by se mohli objevit také Marpo, Jakub Štáfek nebo Karlos Vémola. „Se všemi jsem v kontaktu, Karlos se rozhoduje, Marpo by do toho šel, ale má koncertní šňůru, Kuba Štáfek také, záleží ale na tom, zda bude v té době volno od dalších svých povinností. Uvidíme, jak to dopadne, chci si ťuknout, rozhodně tam nepůjdu nikoho z nich zabíjet, jestli oni mě, bude to jen dobře, alespoň bude zábava pro lidi,“ usmívá se Konečný. Toho nezastavil ani covid-19, na který byl v průběhu pandemie pozitivně testován.

Pořádání akce je závislé také na rychlosti rozvolňování všech koronavirových opatření. Návštěva by se podle Konečného mohla vyšplhat až k deseti tisícům.

Ohodnoť článek

Foto TV Barrandov

Štítky Ústí, Řeporyje, Konečný, Novotný, Foldyna, box, sport, Jaroslav Foldyna, Pavel Novotný, Lukáš Konečný, ODS, Svoboda a přímá demokracie, Karlos Vémola, Jakub Štáfek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Boxer Konečný chce do jednoho ringu dostat Novotného a Foldynu. S oběma jsem v kontaktu, říká  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.