Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Další zápas basketbalové Slavie bude mít charitativní nádech. I vaše účast pomůže Mikulášovi, který potřebuje nový sportovní vozík!

Projekt Bez faulu letos finančně podpoří Mikuláše Hapku, který je po zranění připoután na invalidní vozík. 197 cm vysoký hráč parabasketbalu zatím používá sportovní vozík, který je určen pro hráče o výšce 170 cm. Obměna vybavení je tedy prioritou číslo jedna, bohužel takový vozík vyjde na 100 tisíc Kč. Tým basketbalové Slavie se tedy společně s dalšími týmy nejvyšší české ligy připojil k projektu Bez faulu, který má za cíl pořídit zmíněný vozík a další výbavu parabasketbalového týmu Pražští jezdci.

Slavie si pro účast v Bez faulu vybrala následující domácí zápas, který odehraje ve středu 13. března od 18:30 hodin. V hale Slavie Eden se utká s celkem z Ostravy, který Slavie v posledním zápase po nečekaném obratu porazila o 15 bodů.

Podpora kolegy baskeťáka

V rámci projektu Slavie věnuje 100 Kč za každou minutou střelu, 200 Kč za faul a 1 000 Kč za technickou chybu. Mikulášův silný příběh však donutil sešívané zapřemýšlet o tom, co ještě by pro něj mohli udělat. Po rozhovoru s Mikulášem a návštěvě tréninku Pražských jezdců se organizační tým Slavie rozhodl, že nad rámec Bez faulu věnuje ještě 30 Kč za každou prodanou vstupenku na středeční zápas. Mikulášovu basketbalovou kariéru tedy můžete podpořit i vy! Sám patron projektu se zápasu přímo zúčastní, bude sedět na střídačce Slavie jako čestný hráč.

Každý fanoušek se počítá!

Přijďte na zápas a 30 korun z vaší vstupenky poputuje na sportovní vozík pro Mikuláše. Zároveň budete mít v hale možnost přispět na projekt Bez faulu libovolnou částkou, za což dostanete odměnu ve formě např. dresu, batohu nebo červeného nosu Konta bariéry. Finální částka ze všech aktivit Bez faulu bude zveřejněna a předána Kontu bariéry 23. března na exhibiční All-Star Game v Opavě.

Vstupenky na středeční zápas Slavie proti Ostravě můžete zakoupit na webu Ticketportal za 150 Kč, na místě pak vstupenka vyjde na 200 Kč. Děkujeme, že pomůžete Mikulášovi s námi!

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Tisková zpráva

Štítky Slavie, basketball, charita, vozík, zápas

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Další zápas basketbalové Slavie bude mít charitativní nádech. I vaše účast pomůže Mikulášovi, který potřebuje nový sportovní vozík!  |  Míčové sporty  |  Sport  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.