Počasí dnes16 °C, zítra20 °C
Sobota 18. května 2024  |  Svátek má Nataša
Bez reklam

Ruský hokejista Oleg Pogorišnyj ve Spartě končí. V Rusku nedostal víza

Ruský hokejový obránce Oleg Pogorišnyj, který odehrál tři zápasy za pražskou Spartu, už dres s velkým S na hrudi neoblékne. O tom informoval holešovický klub na sociálních sítích. Rodák z ruského Surgutu podepsal smlouvu se Spartou v listopadu loňského roku. Měsíční zkoušku tehdy ukončilo zranění.

Oleg Pogorišnyj za Spartu odehrál jen zápasy. Když se zdálo, že je jeho působení ve Spartě minulostí, dal se zdravotně do pořádku do klubu se v lednu znovu vrátil. Hned v prvním utkání po návratu do sestavy vstřelil gól a pomohl tak k výhře nad Hradcem Králové.

Na konci ledna se však situace zkomplikovala. „Na konci ledna odcestoval do Ruska pro nová víza do ČR,“ uvedl sportovní ředitel Sparty Petr Ton. „Zde mu je nejprve dlouho odmítali vydat, později začala válka a možnost návratu se mimořádně zkomplikovala. Děkujeme mu za pomoc,“ dodal Ton.

Hodnocení článku je 94 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto HC Sparta Praha

Štítky sport, hokej, Sparta, Oleg Pogorišnyj, Rusko, Praha, HC Sparta Praha, Surgut, Petr Ton, Mountfield Hradec Králové, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ruský hokejista Oleg Pogorišnyj ve Spartě končí. V Rusku nedostal víza  |  Hokej  |  Sport  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.