Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Spartu čeká Winter Classic pod sjezdovkou ve Špindlu. Podívejte se na ceny lístků

Ke konci letošního roku proběhne ve Špindlerově Mlýně jedinečná hokejová akce. Poprvé v historii České republiky proběhne hokejové utkání v horském prostředí přímo pod sjezdovkou. Kromě jednoho extraligového zápasu a jednoho prvoligového proběhne také zápas legend mezi Českou republikou a Slovenskem. Na dnešní tiskové konferenci to oznámil Jaromír Jágr.

7500 diváků a tribuny na stání

Jedinečná akce pod sjezdovkou Svatý Petr v areálu Špindlerova Mlýna proběhne od 10. do 12. prosince. „Dvojrole hráče a organizátora se mi líbila. Nedokážu si stále ledovou plochu ve Špindlerově Mlýně představit, ale na mně to není. Chtěli bychom zapojit co nejvíce hokejových mužstev včetně dětí, juniorů, Chance ligy, sledge hokeje a české extraligy,“ uvedl Jaromír Jágr, jehož kladenští Rytíři jsou jedním ze spoluorganizátorů Winter Classic.

Program Winter Classic 2020, Špindlerův Mlýn

Čtvrtek 10. prosince
zápasy juniorů

Pátek 11. prosince
12:00 Vrchlabí – Kladno (Chance liga)
16:00 Česko – Slovensko (legendy)

Sobota 12. prosince
12:00 Česko – Slovensko (para hokej)
16:00 Mountfield HK - Sparta (extraliga)

Divácká kapacita je stanovena na 7500 fanoušků. „Tribuny jsou kvůli kapacitě pouze na stání. Kapacita stadionu bude 7500 diváků. Omezení akcí kvůli koronaviru je momentálně 5 tisíc diváků. Počítáme s tím, že bychom museli návštěvnost omezit,“ vysvětlila spolumajitelka pořádající agentury ENIVA Andrea Bársony.

Akce za 33 milionů

Rozpočet celé akce se pohybuje kolem 33 milionů korun. Ceny za celodenní vstupenku začínají na 990 korunách. „Dnes v 18 hodin začne předprodej vstupenek pro fanoušky zúčastněných klubů. 27. července 2020 v 10 hodin uvolníme další vstupenky,“ doplnila Bársony. Vstupenky včetně veškerých informací naleznou zájemci zde.

Střetnutí legend i zápas Sparty s Hradcem

Kromě zápasů parahokejistů, juniorů, hráčů z Chance ligy a extraligy se diváci dočkají i střetnutí legend České republiky a Slovenska. „Mohu prozradit pár jmen z naší sestavy, konkrétně Ručinský, Nedvěd, Židlický, Straka, Eliáš,“ uvedl Jágr. „Nepochybujeme o tom, že to bude výjimečná akce, nemůžeme se dočkat zápasu proti Jaromíru Jágrovi. Hrát se bude naplno,“ komentoval za slovenskou stranu Ľubomír Višňovský.

Mimo Kladno, Vrchlabí a Hradec Králové se pod sjezdovkou představí i pražská Sparta. „Určitě neomrzí to, že letos budeme hrát venku podruhé. V Drážďanech to pro nás byl zážitek včetně fanoušků, pro které jsme vypravili vlak. Nerozmýšleli jsme se a na akci jsme kývli," uvedla generální ředitelka HC Sparta Praha Barbora Snopková Haberová.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto repro Youtube

Štítky Sparta, hokej, Winter Classic, Špindlerův Mlýn, sjezdovka, HC Sparta Praha, Česko, Jaromír Jágr, Slovensko, 1. česká hokejová liga, Rytíři Kladno, vstupenka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Spartu čeká Winter Classic pod sjezdovkou ve Špindlu. Podívejte se na ceny lístků  |  Hokej  |  Sport  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.