Počasí dnes22 °C, zítra19 °C
Neděle 5. května 2024  |  Svátek má Klaudie
Bez reklam

Z Braníku až do NHL. Pavlův debut okořenil jeho otec zveřejněním staré slohovky

Odchovanec pražské Kobry Ondřej Pavel nastoupil dnes nad ránem ke svému prvnímu startu v nejprestižnější hokejové lize světa NHL v dresu klubu Colorado Avalanche. Jeho debut byl okořeněn tím, že jeho otec před utkáním zveřejnil na svém účtu na síti X vyfocenou školní slohovou práci svého syna z roku 2011, ve které dnes třiadvacetiletý útočník sní o profesionálním hokeji a možnosti zahrát si v NHL.

Z Braníku až do NHL

Hokejový účtoník Ondřej Pavel je odchovance branického hokejového klubu HC Kobra Praha, pak si zahrál v dresu pražské Sparty a už v mladém věku zamířil do zámoří, kde se prosazoval v prestižní NCAA. Tato cesta se pražskému rodákovi vyplatila a dnes brzy k ránu našeho času dostal příležitost nastoupit v nejprestiženější hokejové soutěži světa NHL.

Ondřej Pavel nastoupil v dresu Colorada Avalanche ve čtvrté útočné formaci, nepřipsal si sice gól ani asistence, ale na ledě strávil téměř sedm minut čistého času a jeho tým si na domácím ledě připsal výhru 6:3 nad New Jersey Devils.

Pavlův debut okořenil jeho otec zveřejněním staré slohovky

Pavlův Debut okořenil jeho otec, který před utkáním zveřejnil na svém účtu na síti X slohovku svého syna z roku 2011. Ve slohovce na téma „Čím bych chtěl být“ Ondřej sní o tom, že jednou bude profesionálním hokejistou a zmiňuje, že už od mala s ním rodiče chodili bruslit na zbraslavský zimní stadion.

„Jestli se chci dostat do NHL nejlepší hokejové ligi na světě záleží to jen na mně to co teď umím mi vůbec nestačí musím na sobě pořád pracovat,“ napsal Ondřej Pavel ve své školní slohovce.

Jeho sen se mu splnil, z branického hokejového klubu se dostal do týmu Colorado Avalanche hrajícího NHL.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto koláž Drbny, Stanislav Pavel, Colorado Avalanche

Štítky sport, hokej, odchovanec, sloh, Ondřej Pavel, Kobra Praha, Colorado Avalanche, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Z Braníku až do NHL. Pavlův debut okořenil jeho otec zveřejněním staré slohovky  |  Hokej  |  Sport  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.