Počasí dnes15 °C, zítra20 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Cíl? Poprat se o druhé místo, říká trenér Sparty Václav Jílek

Propastná ztráta jednadvaceti bodů na vedoucí Slavii a čtvrté místo v ligové tabulce před zimní pauzou. To je bilance pražské Sparty, která zakončila podzimní část bezbrankovou remízou s Baníkem Ostrava. Výsledek víceméně vystihuje aktuální formu Sparty – nenadchne ani neurazí. Trenér Václav Jílek, ale věří ve světlé zítřky a cílem pro jarní část je podle něho probojovat se na druhé místo.

„Je třeba najít balanc a zapracovat na útočné fázi a do jara jít s maximálním cílem poprat se o druhé místo,“ řekl na pozápasové tiskové konferenci Jílek.

Atmosféra v klubu podle něho není špatná. „Na druhou stranu je potřeba si narovinu říct, že jsme za očekáváním. Cíle byly jiné,“ doplnil.

Trenéra mrzí především bodové ztráty v posledních zápasech. „Zejména mě mrzí, že v posledních zápasech jsme sice neprohráli, ale minimálně s Budějovicemi, v Jablonci nebo v Teplicích jsme body ztratili a dneska nám chybí,“ shrnul Jílek a uzavřel: „Zlepšili jsme výkonnost, výsledky, ale chybí nám razítko více tříbodových zisků. Jinak z mého pohledu není spokojenost s výsledky a body. Tam máme rezervy. Spokojenost je s reakcí týmu na první zápasy a na to, jak se tým začíná formovat.“

Ohodnoť článek

Foto AC Sparta Praha

Štítky fotbal, AC Sparta Praha, Fortuna liga, Václav Jílek, SK Slavia Praha, FC Baník Ostrava, SK Dynamo České Budějovice, FK Baumit Jablonec, FK Teplice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Cíl? Poprat se o druhé místo, říká trenér Sparty Václav Jílek  |  Fotbal  |  Sport  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.