Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Rezerva Sparty je kvůli koronaviru opět v karanténě. Proti záloze Teplice si nezahraje

Třetiligová rezerva pražské Sparty má problém. Tým je aktuálně znovu v karanténě kvůli opětovnému výskytu onemocnění covid-19 v kabině. Koho z hráčů se nákaza týká, klub nezveřejnil. V tuto chvíli je jasné, že je kvůli koronaviru sobotní generálka proti záloze Teplic zrušená.

Záloha Sparty musela přerušit přípravu už podruhé, poprvé se to stalo v polovině července, kdy testy poprvé odhalily pozitivní nález na koronavirus. Rezerva tehdy přišla o plánované soustředění v Písku. Zpět do přípravy se béčko vrátilo 4. srpna a po zhruba týdnu opět muselo přípravu přerušit.

Aktuální pozitivní testy a následná karanténa znamenají zrušení plánované generálky proti Teplicím a je možné, že v ohrožení je i první kolo ČFL.

Problémy s koronavirem má také Slavia, která kvůli nakaženému hráči předčasně ukončila soustředění v Rakousku a v izolaci čeká na výsledky dalších testů. Těm se podrobí v pátek a poté hygienická stanice rozhodne o dalším postupu, který by mohl ohrozit start nové sezony. Do ní má obhájce titulu vstoupit 23. srpna v Českých Budějovicích.

Foto AC Sparta Praha

Štítky Sport, fotbal, koronavirus, ČFL, Sparta, příprava, COVID-19, karanténa, Teplice, Krajská hygienická stanice, Písek, Rakousko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Rezerva Sparty je kvůli koronaviru opět v karanténě. Proti záloze Teplice si nezahraje  |  Fotbal  |  Sport  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.