Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Martin Graiciar nebude pokračovat ve Spartě. Rýsuje se jeho angažmá v Edenu?

Rodák z Karlových Varů Martin Graiciar nebude v příští sezoně působit ve sparťanském dresu. Klub se rozhodl na mladého ofenzivního záložníka nevyužít možnost opce, která byla součástí jeho hostování z Fiorentiny. Jméno jednadvacetiletého útočníka je poslední dobou čím dál více spojováno s pražskou Slavií.

Martin Graiciar přišel do Sparty v červenci loňského roku na roční hostování a nové angažmá si pochvaloval. „Ve Spartě jsem působil, když mi bylo jedenáct, je to největší český klub a je pro mě čest tady být,“ říkal po návratu do Česka.

V průběhu celé sezony ale Graiciho brzdila zranění, to nejčerstvější si přivodil v tréninkovém utkání s Jihlavou před restartem sezony po koronavirové pauze, kdy si zlomil klíční kost. Od svého příchodu tak stihl zasáhnout jen do 8 zápasů v lize a jednoho v MOL Cupu. Střelecky se ani jednou neprosadil, stejně jako předtím v italské Fiorentině. Poslední vstřelený gól má na svém kontě v sezoně 2017/2018 v dresu libereckého Slovanu, kde se poznal s trenérem Jindřichem Trpišovským. 

"Trenér věří v jeho budoucnost," podotkl v rozhovoru pro televizi O2 to uvedl šéf ligového mistra Jaroslav Tvrdík a nevyloučil jeho angažmá v Edenu.

Ohodnoť článek

Foto AC Sparta Praha

Štítky Martin Graiciar, Praha, Sparta, Slavia, Fiorentina, Tvrdík, fotbal, Karlovy Vary, Česko, MOL Cup, Jindřich Trpišovský, Jaroslav Tvrdík, Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Martin Graiciar nebude pokračovat ve Spartě. Rýsuje se jeho angažmá v Edenu?  |  Fotbal  |  Sport  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.