Počasí dnes15 °C, zítra20 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Úspěšný debut v dresu Slavie. Splnil se mi sen, říká Daniel Kosek po ligové premiéře

Úspěšnou premiéru má za sebou slávistický Daniel Kosek. Ten si na hřišti Liberce odbyl svůj ligový debut za A-tým. Devatenáctiletý mladík odehrál 59 minut. Svou premiéru hodnotí pozitivně.

„Jsem samozřejmě strašně rád za šanci, kterou jsem dostal. Mým cílem bylo co možná nejvíce pomoct týmu, nebát se hrát. Myslím si, že se to nakonec i vydařilo. Jsem spokojený. Především jsem ale rád za tři body,“ shrnul Daniel Kosek.

O tom, že nastoupí proti Slovanu, se dozvěděl už před několika dny. „Dozvěděl jsem se to v průběhu týdne, takže jsem se už připravoval cíleně na zápas. Trenéři mi tak toho dost říkali jak o soupeři, tak i o tom, jak bych se měl celkově prezentovat. Hodně mi to pomohlo,“ potvrdil.

Pražská S bodovala proti Severočechům. Sparta porazila Jablonec, Slavia vyhrála v Liberci

Obě pražská S zvládla svoje zápasy v dnešním čtvrtém kole ve skupině o titul FORTUNA:LIGY. Sparta doma porazila Jablonec 3:0. Slavia zvítězila v Liberci 3:1.

Ve Slavii je Kosek už pět let. Ligovou premiéru bere jako splněný sen. „Splnil se mi sen, který jsem měl od té doby, co jsem tady. Jsem šťastný za šanci nastoupit. Je to skvělá motivace do další práce, abych mohl přidat další starty a poprat se o místo,“ uzavřel.

Slavie nakonec na hřišti Liberce zvítězila 3:1. Pražany, kteří si už v předminulém utkání zajistili obhajobu titulu, poslal ve 34. minutě do vedení Ibrahim Traoré a ještě do pauzy zvýšil Júsuf Hilál. Ve 49. minutě pak skóroval Petar Musa, jenž se 14 góly vede střeleckou tabulku spolu s Liborem Kozákem. V závěru snížil Milan Králíček.

Ohodnoť článek

Foto SK Slavia Praha

Štítky Praha, SK Slavia Praha, Daniel Kosek, fotbal, premiéra, Liberec, Libor Kozák, Petar Musa, Ibrahim Traoré, Milan Králíček

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Úspěšný debut v dresu Slavie. Splnil se mi sen, říká Daniel Kosek po ligové premiéře  |  Fotbal  |  Sport  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.