Počasí dnes18 °C, zítra19 °C
Pondělí 7. října 2024  |  Svátek má Justýna
Bez reklam

Byl to hrozný zápas, samé fauly a přerušení, hodnotí duel s Ostravou trenér Slavie

Bodový rozdíl mezi Slavií a Plzní, který se ještě před jarní částí sezony zdál nesmazatelný, se po včerejší remíze s Ostravou smrkl na šest bodů. Slavia podruhé v řadě zaváhala a vše nasvědčuje tomu, že boj o titul bude ještě napínavý. Dvě inkasované branky ve včerejším utkání mrzí trenéra Jindřicha Trpišovského.

„Utkání hodnotím negativně, přišli jsme o dva body. V prvním poločase jsme podali špatný výkon a museli jsme tak výsledek honit v druhé půli. Podařilo se nám dát v podstatě vítězný gól a záhy jsme sami inkasovali. Dostali jsme dvě laciné branky z rohových kopů, takže hodnocení musí být samozřejmě negativní,“ říká po remíze s Baníkem trenér Jindřich Trpišovský.

Podle něho hráči chybovali více, než je zdrávo. „V momentě, kdy už měl být konec, tak jsme udělali faul na polovině hřiště a přišli jsme o míč a jednoho hráče. Poté jsme pozdě zareagovali na Fleišmana, který vyvážel balon, a následně jsme neuhlídali roh. Chyb bylo z naší strany hodně, na každé straně byl ale vyloučený hráč a na poslední roh šel ještě gólman. Panoval chaos a velké emoce, v takové chvíli je ale potřeba zachovat chladnou hlavu, ta situace se dala vyřešit. Roh Baníku pak byl skvěle koplý, spíš šlo ale o to zabránit té situaci, ze které to celé vzniklo,“ přibližuje trenér Slavie.

Zápas nepatřil ani mezi divácky příliš atraktivní. „Byl to hrozný zápas, samé fauly a přerušení, polehávání, souboje. Kvůli atletické dráze na stadionu navíc dlouho trvá, než se míč vrátí do hry, takže utkání bylo rozkouskované, ne moc koukatelné a s minimem šancí na obou stranách,“ uzavírá Trpišovský.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto SK Slavia Praha

Štítky fotbal, SK Slavia Praha, Baník Ostrava, Jindřich Trpišovský, trenér, HC Vítkovice Ridera, FC Viktoria Plzeň, FC Baník Ostrava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Byl to hrozný zápas, samé fauly a přerušení, hodnotí duel s Ostravou trenér Slavie  |  Fotbal  |  Sport  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.