Počasí dnes22 °C, zítra19 °C
Sobota 4. května 2024  |  Svátek má Květoslav
Bez reklam

Sparta prodloužila smlouvu s Priskem. Věříme, že získá pro Spartu další titul, říká Rosický

Pražská fotbalová Sparta podepsala novou smlouvu s dánským koučem Brianem Priskem, ta je směřovaná až k roku 2026. Společně s Priskem podepsali nové smlouvy také jeho asistent Lars Friis a vedoucí fyzické přípravy Christian Clarup. Pod vedením Priskeho dosáhla Sparta v loňské sezóně na titul mistrů 1. české fotbalové ligy. Vedení letenského klubu věří, že Priske Spartě získá další titul.

Vedení Sparty je s Priskeho počínáním spokojené

Pod Priskeho vedením získala Sparta v loňské sezoně titul mistrů české ligy, na který letenští čekali od sezóny 2013/2014. „Brian je skvělý trenér i člověk, se svým realizačním týmem dokázal vrátit Spartě sebevědomí a hrdost. Chtěl bych vyzdvihnout jeho pracovitost a pokoru. Vážím si naší spolupráce a věřím, že společně můžeme být ještě úspěšnější,“ uvedl na klubovém webu výkonný místopředseda představenstva AC Sparta Praha František Čupr.

Spokojenost s hlavním trenérem neskrývá ani sportovní úsek Sparty. „V Brianovi jsme našli správného člověka, který, jak věříme, přinese Spartě další úspěchy. Jeho odbornost, vášeň a to, jak se identifikoval se Spartou, je patrné hned na první pohled. Do budoucna nám tento krok přináší stabilitu, nadále pokračujeme v cestě, kterou jsme si vytyčili. Věříme, že Brian získá pro Spartu další titul, že bude nadále rozvíjet naše hráče a že budeme i v budoucnu schopni vyhrávat i evropské zápasy proti kvalitním soupeřům,“ řekl po podpisu smlouvy sportovní ředitel Sparty Tomáš Rosický.

„Mám radost a jsem hrdý, že má cesta v klubu pokračuje,“ nechal se slyšet Priske

Sám dánský trenér uvedl, že rozhodnutí o prodloužení smlouvy podle něj bylo snadné. „Musím podotknout, že jsem tu velmi spokojený a to se spoustou věcí. Klub se k nám chová výborně už od mého příchodu. Vše je o týmové práci. Spolupráce s vedením klubu směrem ke mně, ostatním členům realizačního týmu a hráčům je naprosto úžasná,“ uvedl v rozhovoru pro web Sparty Brian Priske.

„Mám radost a jsem hrdý, že má cesta v klubu pokračuje. Ještě nás ovšem čeká spousta práce. Vlastně vcelku hodně práce. Ale jak už jsem říkal, jsem opravdu velmi šťastný,“ doplnil.

Ohodnoť článek

Foto AC Sparta Praha

Štítky fotbal, Sparta, trenér, smlouva, Brian Priske, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sparta prodloužila smlouvu s Priskem. Věříme, že získá pro Spartu další titul, říká Rosický  |  Fotbal  |  Sport  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.