Počasí dnes23 °C, zítra23 °C
Pondělí 13. května 2024  |  Svátek má Servác
Bez reklam

FOTOGALERIE: Fanoušci Slavie vyšli na Letnou, čeká je derby se Spartou

V sobotu proběhne dlouho očekávané derby mezi Spartou a Slavií. Právě fanoušci Slavie vyrazili na Letnou společným pochodem z dolní poloviny Václavského náměstí. Pochod pořádá fanouškovská základna Tribuna sever.

Pochod začal na Můstku, odkud účastníci po čtvrté hodině vyrazili přes Náměstí republiky a Letenský tunel až ke stadionu. Většina z nich dorazila oblečená v černé barvě.

„Při pochodu a nejen při něm apelujeme na zdržení se konzumace přemíry alkoholu,“ napsala Tribuna sever k události na facebook.

Procesí přihlíželi policisté, kdyby došlo k nepokojům. Celkem zajistili třináct osob. „V souvislosti s pochodem fotbalových fans z Václavského náměstí na Letnou policisté zajistili celkem třináct osob z důvodu jejich protiprávního jednání,“ uvedla policie na twitteru. 

Bezpečnostní opatření na ně čekala i na stadionu. „Fanoušci se podrobí bezpečnostní kontrole, při které bude kladen důraz na zákaz vnášení pyrotechniky. Upozorňujeme, že v případě nalezení pyrotechniky nebude dotyčnému umožněn vstup na stadion. Do hlediště zároveň nemusí být vpuštěny podnapilé osoby,“ podotkli organizátoři na webu Slavie.

Kvůli pochodu, který vede Revoluční ulicí, nejezdily tramvaje mezi zastávkami Bílá Labuť – Masarykovo nádraží a Strossmayerovo náměstí – Čechův most.

Zápas začal v sedm hodin. Fotbalisté se utkají o první místo v tabulce Fortuna ligy, kde Sparta aktuálně drží první místo. Dnešní derby je prvním ze série tří zápasů, které společně pražské týmy čekají.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Tran Anh Tuan

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTOGALERIE: Fanoušci Slavie vyšli na Letnou, čeká je derby se Spartou  |  Fotbal  |  Sport  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.