Počasí dnes16 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

VIDEO: Pražští hasiči pomáhali v Kralupech nad Vltavou. Požár tam vypukl v areálu sběrných surovin

Pražské jednotky profesionálních i dobrovolných hasičů vyjely k rozsáhlému požáru v areálu sběrných surovin do Kralup nad Vltavou na pomoc středočeským kolegům. Hořet začalo v úterý odpoledne a hašení bude pokračovat i dnes.

Požár vypukl podle Twitteru města v areálu firmy Kyllar. „Ohnisko se nachází v kovošrotu, situaci na místě usměrňuje městská policie. Je přítomno velké množství hasičských jednotek z okolí,“ napsali zástupci města. Strážníci uzavřeli okolí, protože oheň postupoval vegetací až k řece.  

Tmavý hustý kouř stoupající do výšky bylo vidět až v Praze.

Pražští hasiči na místo na pomoc středočeským kolegům vyslali profesionální jednotky z Petřin a dobrovolné ze Suchdola, Nebušic a Lysolají. „Další jednotky z Prahy jsou připraveny na případné střídání ve večerních hodinách,“ uvedl na Twitteru mluvčí hasičů Martin Kavka.

Preventivě k požáru vyjeli i středočeští záchranáři. „Na místě jsme ošetřili jednoho z hasičů - pohmožděné koleno, záchranáři ho převezli na chirurgii do Slaného,“ sdělila novinářům jejich mluvčí Monika Nováková.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Hasičských záchranný sbor hl. m. Prahy, Kralupy nad Vltavou

Štítky požár, hasiči, profesionální, Kralupy nad Vltavou, sběrné suroviny, Praha, Twitter, Martin Kavka, Petřiny, Suchdol, Nebušice, Lysolaje, Slaný

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Pražští hasiči pomáhali v Kralupech nad Vltavou. Požár tam vypukl v areálu sběrných surovin  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.