Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

VIDEO: Muž usnul v metru a dojel na konečnou. Když ho vzbudil člen ostrahy, zbil ho pěstmi

Pražští policisté pátrají po totožnosti muže, který usnul v soupravě metra, dojel na konečnou a tam pěstmi napadl pracovníka ostrahy, které ho probudil. Případ se stal v úterý 26. dubna v cílové stanici metra Zličín po sedmé hodině večer.

Když souprava metra zastavila na konečné, všichni cestující vlak opustili. Výjimkou byl jeden mladík, který v tu dobu spal. „Spáče si všimli dva členové ostrahy a rozhodli se ho vzbudit, aby nebyl překvapen, až se probudí v depu, či jiné stanici opačného směru. Probuzení se mu však nelíbilo a místo poděkování jednoho z nich zasypal údery pěstí do obličeje a dalších častí těla,“ popsal ve zprávě pro novináře začátek incidentu policejní mluvčí Jan Rybanský.

Mladík se po několika úderech pěstí uklidnil a druhý člen ostrahy ho vyprovodil k východu z metra. Napadený člen ostrahy skončil v péči zdravotníků v nemocnici, kam ho převezli přivolaní záchranáři.

„Celý incident i tvář útočníka zaznamenaly bezpečnostní kamery, pokud ho poznáváte, kontaktujte linku 158,“ uvedl Rybanský a dodal, že mladík je podezřelý z trestného činu výtržnictví, za což mu v případě dopadení a odsouzení hrozí až dva roky ve vězení.

Ohodnoť článek

Foto PČR

Štítky napadení, metro, konečná, Praha, Zličín

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Muž usnul v metru a dojel na konečnou. Když ho vzbudil člen ostrahy, zbil ho pěstmi  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.