Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Dvacetiletý výtržník se nepoučil. Při jeho poslední akci ho zadrželi policisté

Dvacetiletý muž se v průběhu uplynulých let nepoučil z opakovaného trestního stíhání za vloupání a krádeže. Nedlouho po jeho poslední „akci“ ho v pondělí 19. července zadrželi policisté ze speciální pořádkové jednotky.

Chvíli před polednem v pondělí 19. července nahlásil na tísňovou linku policie oznamovatel podezřelého muže, který se vloupal do bytového domu v Šífařské ulici a pohybuje se uvnitř.

Hlídka dorazila na místo během několika minut, ale podezřelý se již v domě nenacházel. Oznamovatel však uvedl perfektní popis, a tak ho policisté nalezli během několika minut v hloučku dalších osob v sousední ulici.

Výtržník prý žije jen z brigád a z darů svých kamarádek

Ačkoli zpočátku zapíral a kál se, že nic neudělal, pochopení nenalezl a posléze se k činu doznal. Dále uvedl, že žije jen z brigád a darů svých kamarádek,“ uvedl policejní mluvčí Jan Rybanský.

Policisté poté zjistili, že za vloupání a krádeže byl v uplynulých letech opakovaně stíhán. V době zadržení po něm zrovna pátrali  středočeští policisté v souvislosti s krádeží.

Dvacetiletý muž byl předveden na policejní služebnu v Modřanech pro podezření z krádeže ve stádiu pokusu a bude s ním vedeno zkrácené přípravné řízení,“ doplnil Rybanský.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky krimi, policie, výtržnictví, Praha, krádež

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Martin Vašek

Nalezen v hloučku osob,to stačí.

Pátek, 23. července 2021, 23:51Odpovědět

Josef Mašek

Dvacetiletý výtržník se nepoučil. Při jeho poslední akci ho zadrželi policisté....dejte mi na 5.let funkci ministra vnitra a garantuji, že náležitě jako šéf policie poučím všechny kriminálníky !

Pátek, 23. července 2021, 10:34Odpovědět

Dvacetiletý výtržník se nepoučil. Při jeho poslední akci ho zadrželi policisté  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.