Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Já chlastám, řekla policii řidička, která po nehodě schovávala lahev vodky ve výstřihu

Policisté vyjížděli v neděli po deváté hodině ranní k nehodě do ulice Přátelství v Praze 10, kde řidička narazila osobním autem do stromu, po nehodě z vozu vystoupila, uzamkla ho a z místa odešla. Policisté však řidičku uviděli jít po krajnici ještě dřív, než na místo nehody přijeli.

Podle policie bylo už na první pohled zřejmé, že je žena pod vlivem alkoholu. Navíc měla ve výstřihu za tričkem schovanou lahev vodky. „Jejich podezření vzápětí potvrdila dechová zkouška, jejíž výsledek byl více než 2,5 promile alkoholu v dechu. I když podezřelá policisty stále ubezpečovala, že je jen pod vlivem alkoholu, provedený test na omamné a psychotropní látky ukázal opak,“ uvedla policejní mluvčí Violeta Siřišťová.

Policie navíc zjistila, že žena má platnou blokaci řidičského oprávnění a tudíž neměla za volantem co dělat. Žena policistům stále tvrdila, že řidič od nehody utekl a ona musela vozidlo uzamknout. Policistům navíc stále opakovala, že jí auto nepatří, ale zároveň nedokázala vysvětlit, jak k autu přišla, a tak se policisté spojili s majitelem. „Ten jim uvedl, že se jedná o jeho známou, která si vůz půjčila bez jeho dovolení. Vzhledem k těmto skutečnostem byla žena omezena na osobní svobodě a převezena na policejní služebnu,“ uvedla mluvčí.

Třiatřicetiletá žena je podezřelá ze spáchání trestných činů ohrožení pod vlivem návykové látky a neoprávněné užívaní cizí věci. Za tyto trestné činy jí hrozí až tříletý pobyt ve vězení.

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky nehoda, doprava, alkohol, opilá řidička, Praha, havárie, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Já chlastám, řekla policii řidička, která po nehodě schovávala lahev vodky ve výstřihu  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.