Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

V centru Prahy se v noci poprali cizinci. Tři z nich byli pobodaní, jeden skončil v umělém spánku

Na Palackého náměstí v centru Prahy řešili v sobotu 15. května večer pražští policisté bitku několika cizinců. Tři z aktérů skončili s bodnými zraněními v péči záchranářů, jeden musel být uveden do umělého spánku. Další z útočníků, který měl u sebe nůž, se pokusil ujet tramvají, ale policisté ho následně vypátrali a zadrželi.

Konflikt mezi cizinci se odehrál před devátou hodinou večerní na Palackého náměstí. K případu kromě policistů vyjížděly také dvě posádky záchranářů. „Pečovali jsme o čtyři zraněné muže ve věku 16 až 23 let. Jednoho z nich jsme museli uvést do umělého spánku a zajistili jsme mu dýchací cesty. Zbývající tři byli při vědomí a utrpěli lehčí poranění,“ uvedla mluvčí pražských záchranářů Jana Poštová.

Jeden z účastníků, který měl u sebe nůž, se z místa pokusil ujet tramvají, policisté ho však následně vypátrali. „Zadržení provedla prvosledová hlídka pohotovostní motorizované jednotky za použití donucovacích prostředků a hrozby namířenou střelnou zbraní. Zákrok se obešel bez zranění,“ doplnil mluvčí pražských policistů Jan Daněk.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky krimi, Praha, policie, záchranáři, bitka, cizinci, spánek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V centru Prahy se v noci poprali cizinci. Tři z nich byli pobodaní, jeden skončil v umělém spánku  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.