Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Čtrnáctiletý chlapec měl v Praze pobodat svého kamaráda a jeho matku. Je v rukou policie

, aktualizováno 28. dubna 2021, 11:24

Policie od noci na dnešek pátrala po čtrnáctiletém chlapci z Prahy, který mohl být zraněný a ozbrojený. Policie na webu uvedla, že jej hledala v souvislosti s vyšetřováním násilného trestného činu. Policejní mluvčí Violeta Siřišťová dnes ráno bez bližších informací uvedla, že policie vyšetřuje závažný trestný čin, který se stal v Praze - Dolních Chabrech. Podle vyjádření mluvčí záchranné služby Jany Poštové tam záchranáři ošetřili dva vážně zraněné a převezli je do nemocnice. Dnes ráno policisté chlapce vypátrali.

Server Blesk.cz napsal, že podle prvotních informací v Dolních Chabrech čtrnáctiletý chlapec pobodal kamaráda a jeho matku, poté utekl a pátrali po něm policisté. „Od noci pracují krajští kriminalisté z 1. oddělení na objasnění násilného trestného činu, který se stal v Ploskovické ulici v Praze 8. V současné chvíli nebudeme k věci poskytovat další informace," uvedla k případu ráno Violeta Siřišťová.

„Ošetřili jsme dvě osoby ve velmi vážném stavu," řekla k tomu Jana Poštová a doplnila, že záchranáři byli na místě po půlnoci a zasahovali tam ve složení dvě záchranářské posádky, dva lékaři a jeden inspektor.

Chlapec, po kterém policie vyhlásila pátrání v noci, byl nalezen dnes před polednem. „Děkujeme veřejnosti a médiím za pomoc při pátrání. Pohřešovaný byl nalezen. V současné chvíli nebudeme k věci poskytovat další informace,“ pověděla Siřišťová.

Ohodnoť článek

Foto Jan Luxík

Štítky kriminalita, zranění, pátrání, děti, Praha, policie, Dolní Chabry

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Čtrnáctiletý chlapec měl v Praze pobodat svého kamaráda a jeho matku. Je v rukou policie  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.