Počasí dnes14 °C, zítra21 °C
Pátek 17. května 2024  |  Svátek má Aneta
Bez reklam

Muž se vloupává do rodinných domů v Újezdu nad Lesy a v Klánovicích. Nepoznáváte ho?

Pražští kriminalisté pátrají po muži, který se od začátku února vloupává do rodinných domů v Újezdu nad Lesy a v Klánovicích. Ve všech případech podezřelý v nočních hodinách za pomocí páčidla vnikne násilím přes uzavřené plastové okno do domu a ukradne vše, co má nějakou hodnotu.

Kriminalisté zajistili kamerové záznamy, na kterách je podezřelý muž vidět a i když ze záznamů může vypadat, že se chová nenapádně a tiše, opak je pravdou. Ve většině případů podezřelý totiž majitelé nemovitostí vzbudil, a to ještě před samotnou krádeží.

Jedná se o staršího muže ve věku 50 až 55 let, který je vysoký zhruba 175 centimetrů a je silnější postavy. Na kamerových záznamech má silné dioptrické brýle. Pokud muže ze záběrů poznáváte, nebo víte, kde by se mohl zdržovat, kontaktujte linku 158.

Celý případ policisté v současné době prověřují pro podezření ze spáchání trestných činů porušování domovní svobody a krádež, za což pachateli v případě dopadení a odsouzení hrozí až osmiletý pobyt za mřížemi,“ doplnila tisková policejní mluvčí Violeta Siřišťová.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky krimi, policie, pátrání, lupič, Újezd nad Lesy, Klánovice, rodinný dům

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž se vloupává do rodinných domů v Újezdu nad Lesy a v Klánovicích. Nepoznáváte ho?  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.