Počasí dnes11 °C, zítra10 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Patnáctiletá dívka dnes ráno zemřela po pádu z okna základní školy

Patnáctiletá dívka zemřela dnes ráno po pádu z okna základní školy v Kladně. O život mladé dívky bojovali záchranáři, ale jejich snaha byla marná, dívka na místě svým zraněním podlehla. Případem se zabývá policie. Vedení školy se k tragédii odmítlo vyjádřit.

Tragická událost se stala dnes kolem půl osmé ráno v Kladně. Patnáctiletá dívka vypadla ze čtvrtého podlaží Základní školy Kladno v Moskevské ulici na beton vedle vchodu do školy a svým zraněním podlehla.

Na místě zasahovaly dvě pozemní posádky záchranářů a vrtulník pražské letecké služby. „Přes maximální snahu záchranářů dívka na místě podlehla svým zraněním,“ řekla Pražské Drbně mluvčí záchranářů Petra Effenbergerová„Vzhledem k tomu, že jde o dítě, nebudeme s ohledem na rodinu zveřejňovat bližší informace,“ doplnila.

Na místo neštěstí dorazil i otec dívky, kterého kriminalisté odvezli k výslechu. Okna v budově školy jsou zabezpečena a není snadné je otevřít, dívka tak pravděpodobně nevypadla nedopatřením. Vedení Základní školy Kladno v Moskevské ulici se k tragédii odmítlo vyjádřit.

Případu se teď věnuje policie, která však událost nechce blíž komentovat. „Mohu potvrdit, že se policisté zabývají pádem dívky ze čtvrtého patra. Momentálně jsou na místě a zjišťují veškeré okolnosti případu. Více ale nebudeme komentovat,“ uvedla pro Právo mluvčí policistů Michaela Novaková.

Hodnocení článku je 54 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky pád, okno, dívka, škola, Kladno, základní škola, úraz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Patnáctiletá dívka dnes ráno zemřela po pádu z okna základní školy  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.